Silender

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About Silender

  • Birthday 11/06/1982

Personal Information

  • Location
    Μυτιλήνη

Silender's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Εφόσον το διέψευσε επίσημα λοιπόν πως βγήκε το συμπέρασμα ότι "Η Intel θα μεταβεί απευθείας στα 7nm"
  2. Το Vive έχει για μένα ένα killer σημείο. Την κάμερα μπροστά στη μάσκα η οποία σκανάρει το χώρο μπροστά σου και αν υπάρχει εμπόδιο σου εμφανίζει ένα "πλέγμα" μέσα στο VR ότι και να παίζεις. + Οι αισθητήρες του Vive δε χρειάζονται 2ο καλώδιο σε αντίθεση με το Rift(power+data). Από latency είναι και τα 2 στο ίδιο πολύ καλό επίπεδο. Για μένα μόνο η κάμερα είναι selling point για το Vive, ειδικά για μικρούς ή περίεργους χώρους. Edit: Αν έπρεπε να βαθμολογήσω τα motion controllers θα έδινα ένα πολύ-πολύ-πολύ μικρο προβάδισμα στο Rift
  3. Καθόλου πολλά δεν είναι τα συνολικά 100? που έχει ζητήσει το Diablo 3 + Reaper of Souls για αυτά που έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Το game έχει αλλάξει απίστευτα πολύ και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αλλάζει όσο κανένα άλλο. Οι ώρες που έχουν ξοδέψει οι φίλοι του Diablo με το game έχει κάνει απόσβεση 5-6 triple ΑΑΑ τα οποία συνήθως έχουν μηδέν replayability. Αν τώρα κάποιος το αγόρασε λόγω του hype το 2011-2012 χωρίς να ξέρει τι θα παίξει, κρίμα γι'αυτόν. ΥΓ: btw μόνο κατά το launch τα χρήματα ήταν στα 60? και 40?. Τον περισσότερο καιρό το βρίσκεις με 40? όλο το πακέτο.
  4. είχε.. τις κράτησε η google πριν την ξεφορτωθεί.
  5. The Incredible Adventures of Van Helssing λέγεται. Diablo clone είναι, καλούτσικο με ωραίο voice acting και ευχάριστο coop(όταν δεν κρασάρει). τριλογία θα είναι, του χρόνου καλοκαιράκι βγαίνει και το τελευταίο μέρος. ΥΓ: Το δεύτερο game έχει φοβερή μουσική.
  6. νισάφι ρε συ πια με το κράξιμο στην AMD σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ νέο ανεβαίνει, σχετικό και μη.
  7. είχα μια κρυφή ελπίδα ότι ετοιμάζεται... κρίμα, πέρασα πολλές ώρες coop με το 2
  8. Ο_ο Ποιος έχει επιδόσεις 570? τούτη εδώ η σκατούλα από πάνω? όντως ή κάνεις πλάκα?
  9. Παιδιά αυτή εδώ υποστηρίζει Dual Graphics με τον 7850Κ ?
  10. "βλακείες στη Wrath" ??? Το βασικό story του Warcraft 3 ήταν ο Arthas και το θεωρείς βλακεία?
  11. Ερώτηση: από πού έρχεται? Θα έχω έξτρα χρέωση στο δικό μας τελωνείο αν το παραγγείλω ή η τιμή που βλέπω στο site είναι τελική?