gprhellas

Members
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

gprhellas last won the day on July 2 2008

gprhellas had the most liked content!

About gprhellas

  • Birthday 10/03/1966

Personal Information

  • Location
    ΡΑΦΗΝΑ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gprhellas's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

12

Reputation

  1. Γειά σου George o/c .. Κρητήκαρε.... πάρε μερικές να σου φτιάξω το κέφι (η να σε στεναχωρήσω που δεν ήρθες...)
  2. Γιωργάκη.......περαστικά βρε...εγω δεν εχω πάει για ελιές ακόμα.
  3. Δοξα το θεό φίλε μου μια χαρά, .....εδω Ραφήνα - Παλλήνη η δουλειά. Εντάξει. Οντως χαθήκαμε. Αντε θα τα λέμε πιο συχνά. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  4. Ειναι επειδή εχεις να με δεις κανενα χρόνο ίσως και δύο..... ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ...ά παίξε και joker.
  5. Θα προσπαθήσω πλέον να είμαι πιο ενεργός (οχι αυτο που νομίζεις...εκει είμαι σίγουρα...) μιας και παίρνω γραμμή ADSL+ και θα ΕΧΩ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑΑΑΑΑ. αντε και θα μιλάμε με skype χα χα χα......(εχει benchάρει κανεις σας με τηλεδιάσκεψη?) πλάκα θα έχει. Πρώτα όμως τα κοντοσούβλια (όπως αλλωστε τα εχω ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ)
  6. Συμφωνώ με τον Κώστα, το έχει ένας φίλος στην Παλλήνη (δύο ορόφους και στο Ισόγειο Παιδικός Σταθμός) και δεν εχει πρόβλημα πουθενά.
  7. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους..... (βρε δεν θυμάμαι με Bold και μπλέ δεν έγραφα?) gpr-re2.jpg
  8. το βλέπω θα είμαι μόνος μου μαζι με τον GEORGE O/C.......... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. (στις 03/10 εχω γενέθλια....χα χα χα .....)
  9. Εεεεεε ομορφάντρααααα μου....κάτι έλεγες για κρέατα και ψήσιμο Ραφήνα :D

    Να οργανωθούμε να δούμε για καθαρά δευτέρα ή δεν γίνεται? :D

  10. ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ (μετα απο πιέσεις της τρόϊκας βεβαίως....) PS. (πολλοι θα ήμαστε, ο καθένας τα δικά του.......έτσι...δεν εχω πληρωθεί ακόμα)
  11. οχι βρε φούστη μου, και εγω πως θα δω το GEORGE O/C ?????? (και τον Gorillllllakooooo)..... με στεναχωρήσατε, και εχω ακυρώσει ενα κάρο δουλειές για αυριο....... GEORGEEEEEEE τζάμπα σε κουβαλήσαμε Αθήνα ? :funk:..
  12. Βρε, στείλτε και κανένα mail να δω και εγώ ο ξεχασμένος, καλά αυτός που το σκέφτηκε …. Με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω… Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε ΟΛΟΥΣ. MELDA_27978_cr.jpg
  13. Ο γορίλας απολύθηκε χθες, είναι ήδη Αθήνα :D 14-21 Δεκέμβρη θα είμαι κι εγώ πάνω! 17 Δεκέμβρη έλα μία από το event που θα γίνει στο Battlenet, θα είμαστε μαζεμένοι όλοι εκεί να γίνει τζερτζελές Γιώργη :D

  14. Βρε τι θα γίνει, θα μαζευτούμε κανένα Σάββατο στη Ραφήνα να κεράσω μπριζολίδια και τα σχετικά. ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ( ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΓΟΡΙΛΛΑΣ ?)

    PS. εχω golden retriever 8 μηνων θυλική......