d3m0n

Members
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

About d3m0n

  • Birthday 10/06/1990

d3m0n's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Πάντως το τα κουμπιά start/reset είναι αντιγραφή από maximus iv extreme. Θα συμφωνήσω ότι τα καλώδια είναι άκυρα..
  2. Το έχω διαβάσει εδώ και καιρό το review, αναφέρει κυρίως τα βασικά τα οποία τα ξέρω. Thnx Boton αυτό ακριβώς έψαχνα.
  3. Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα πήρα έναν 2600Κ με μία maximus iv extreme και θέλω να αρχίσω να πειραματίζομαι. Πριν ήμουν σε 775 οπότε ψιλοχάθηκα μόλις μπήκα στο bios με όλα αυτές τις τάσεις για να ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποιο link που να εξηγεί σε τι χρησιμεύει η κάθε τάση και να δίνει τις safe τιμές τους; Έχω googlάρει αρκετές φορές αλλά άκρη δεν βρήκα. Ευχαριστώ.
  4. Όντως έχει; Οκ, θα το ξανακοιτάξω γιατί προχθές που κοίταξα δεν είδα τρύπες για 120. Πράγματι είναι αρκετά μεγάλο για midi, αλλά πολύ πλαστικούρα...
  5. Θα έχω τελικά . Πάνω τα ανεμιστήρια του κουτιού είναι 140mm και το Η100 είναι με 120mm. Ο μόνος τρόπος να το βάλω πάνω είναι να ανοίξω τρύπες αλλά και πάλι μάλλον θα βρίσκει στη μητρική γιατί είναι τέρμα πάνω η μητρική. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να ανοίξω τρύπες κάτω αλλά δε θέλω να μένει ο αέρας μέσα στο κουτί.
  6. Έχω ένα NZXT Tempest και αν τελικά πάρω το Η100 σκέφτομαι να βγάλω τους δύο 14σάρηδες και να βάλω το διπλό ψυγείο στο ταβάνι. Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Μητρική έχω την maximus iv extreme.
  7. Δεν το είχα δει αυτό! Ευχαριστώ για την πληροφορία!
  8. Όχι δεν είναι απαραίτητο να πάρω υδρόψυξη. Απλά βλέπω καλύτερες επιδόσεις σε overclocked καταστάσεις σε σχέση με megahalems, πχ. Το είχα δει το thread και το σκεφτόμουν για το h100 αλλά με προβληματίζει το γεγονός πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα(πρέπει μέχρι τις 20 Ιουλίου να τελειώνω με την αναβάθμιση) και σε τι τιμή, γιατί αν ξεφεύγει πολύ τσάμπα θα περιμένω. Πολύ ευχαρίστως να το έπαιρνα αλλά, not available... btw, την megahalems την είχα(και εμμέσως έχω ακόμα), αλλά χάρις αυτήν κατέστρεψα την dfi μου οπότε τη θεωρώ καταραμένη.
  9. Όχι δεν με νοιάζει αν θα είναι αερόψυκτρα. Άρα πάω σε h70. Ευχαριστώ.
  10. Γειά σας παιδιά, μέχρι 100? τι προτείνετε για ψύκτρα για έναν 2600k. Σκέφτομαι το H70, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
  11. Οκ παιδιά σας ευχαριστώ. Η αναβάθμιση θα έχει γίνει το πολύ μέχρι 20 Ιουνίου οπότε μάλλον δε μπορώ να περιμένω.
  12. Ετοιμαζόμουν για το H70. Λέτε να περιμένω το H100; Πότε αναμένεται για Ελλάδα;