AN7

Members
 • Posts

  2,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by AN7

 1. ένα μικρό update μιας και ήρθαν και τα fitting π μου έλειπαν,
 2. Αλοχα. Χρόνια και ζαμάνια :p Μετά από 15(?) χρόνια με το CM Stacker STC-01 είπα και γω να αλλάξω κουτάκι(οι παλιοί θα θυμούνται για τι τανκ μιλάμε και το πόσο case modding happy ήταν... αφού στα τελευταία του είχα πετάξει και 2 360άρια ψυγεία μεσα χωρίς να ζωρισω πολύ το dremel...)...μετά από πολύ σκέψη και δυσκολία στο να αποφασίσω γιατί το 90% των κουτιών είναι με συμβηβασμούς(που αν ήταν να αλλάξω κουτί, όχι μονο δεν με έψηνε dremel να ακουμπήσω, αλλά ούτε τρυπανάκι) και το άλλο 8% ξεφεύγε σε λεφτα... έτσι λοιπόν... Meshify 2 XL Λόγο φωτό φαίνεται πολύ έντονος ο φωτισμός, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα, είναι πολύ διακρητικός. Προσπάθησα να κάνω όσο πιο clean γινόταν το soft tubing με ότι είχα διαθέσιμο, έχω παραγγείλει και 3 fittings σενια για να αντικαταστήσω τα barbs που μου ξέμειναν.(δεν ακουμπάω hard lines...να θέλω να αλλάξω πάστα και να πρεέπει να αδειάζω κύκλωμα...) Και άντε να φτιάξει η κατάσταση με τις vga μπας και αλλάξουμε τον οχετό.
 3. Μιας και έχει πέσει αυτή η καρτούλα στα χέρια μ και παίζω αυτόν τον καιρό, δεν άντεξα να μην την πασπατέψω και αυτή... και μιας και δεν βρήκα κάτι online για αυτή τη καρτούλα, ας υπάρχει τουλάχιστο σε εμας, vgpu 30k to ground vmem 50k to ground power limit lowering 10ohms vgpu read point vmem read point
 4. Σε κάτι παλιά results στο hwbot είδα ότι είχε πάει 1070 / 1180 με νερό Όταν βρω λίγο χρόνο να την ξανα βάλω να δούμε τι θα παίξει. Σίγουρα έχει ocp + ovp που δεν ασχολήθηκα γιατί δεν ξέρω καν αν θα το φτάσει σε πρώτη φάση
 5. Όταν είσαι άρρωστος κ κλεισμένος στο σπίτι και δεν έχεις τι να κάνεις.... vgpu 20k to ground vmem 20k to ground
 6. λύθηκε το πρόβλημα... Πήρα Z390 Aorus Master + 9600k ????
 7. Δεν άντεξα με τον 6600 που ειχα για 2 βδομαδες... τα έδωσα όλα και μου πήραν και τα σώβρακα χααχχαχα
 8. Hello boxites Long time no see Λοιπόν, μετά απο χρόνια και μιας και μου έπεσαν στα χέρια κάποια "καινούργια" πραγματάκια, είπα να φύγω από τον 2600κ και να πάω σε Skylake i5 6600 non K (z270 chipset, περισσοτερα sata 6, m2 slot, τέτοια πράγματα με οδήγησαν εκεί..) i7 ο ένας i5 ο άλλος, τι να κάνουμε, μια η άλλη θα μας βγεί περίπου Στο ζουμί τώρα... Όταν ενεργοποιώ στο Bios το beta runner για non-K overclock το max bclk που με αφήνει να σετάρω είναι 139.40 Σε κάτι πιο παλιές ζ170 βλέπω ότι δεν έχουν αυτόν τον περιορισμό. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
 9. Και το GTR πλέον θέλει αλλαγή ούτε καν σοβαρό facelift δεν του έχουν κάνει τόσα χρόνια.
 10. Matrox Millenium G200 η πρώτη μου κάρτα και μετά Riva TNT2 Ultra από Asus μεριά πριν μπούμε στις GeForce.
 11. Γκουντ Γκουντ, μου έχει λείψει το κουτί ρε γμτο αλλά δε προλαβαίνω να παρακολουθήσω με τπτ.
 12. Είδες φίλε μου... έφυγα και τα πράγματα έγιναν πολύ light.
 13. Αν σου πω ότι μου αρέσει πιο πολύ το δικό μου? Βσκ, ήταν που ήταν αμάξι για το σουπερ μαρκετ τώρα το έκαναν και τελείως γυναικείο Βέβαια άμα το δω από κοντά ίσως αλλάξω γνώμη.
 14. Αν ήταν φωτορανταρ γίνεται να στην στείλουν σπίτι κανονικά οπως γίνεται με τις σταθερές. Με το απλο ρανταρ πρεπει να σε σταματησουν επί τόπου αλλιώς άκυρο.
 15. Καλά, αυτή τη μόδα των μηχανόβιο να πηγαίνουν στην λωρίδα πάνω δεν την καταλαβαίνω. Νομίζουν ότι θα ενοχλούν λιγότερο?