ghost

Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

About ghost

  • Birthday 09/26/1975

ghost's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Ρε ουστ απο δω υπανθρωπε που θα βγαλεις και γνωσσα εσυ σε μενα!! Ηρθαν τα αγρια μνα διωξουν τα ημερα :-)))) Εισαι γυναικουλα, παει και τελειωσε.
  2. Ναι, ο χουλιγικανιστικος τροπος που απαντας αποδεικνυει οτι εχω δικιο. Δεν εχεις επιχειρηματα, οποτε καταφευγεις στο φλειμ και την ξεφτιλα. Και νομιζεις οτι αν παρασυρεις και τους αλλους κανεις σπουδαια δουλεια! Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι δεν κανουμε πολεμο εδω αλλα ανταλλαγη αποψεων. Αλλα θα μου πεις, αφου σε αφηνουν, βρισκεις και τα κανεις, γιατι οχι, ε?.....
  3. Eισαι μελος κοπαδιου, παιρνεις συνθημα απο τον denton για να φλαμαρεις, και μου κανεις και τον εξυπνο? Ελεος, τρομπόνια... Οταν περιμενετε συνθημα απο τον αρχιτρομπονη, ναι, ολα τα threads την ιδια καταληξη θα εχουν, λογικο δεν ειναι? Μη διαστρεβλωνεις (και παλι) τα πραγματα. Καποιος ειπε οτι οσο πιο ζεστη βγαινει απ το psu τιοσο το καλυτερο, κι εγω επειδη μου φανηκε περιεργο ζητησα περισσοτερο info γιαυτο, χωρις ομως να παρω. Δεχομαι παντα τις γνωσεις και τις γνωμες των αλλων, αρκει να υπαρχουν. Δεν ρωταω κατι που ξερω. Οχι εγω καθε φορα τα ιδια κανω, εσυ καθε φορα κανεις τα ιδια. Και στα αλλα threads που ανεφερες εκανες τις ιδιες αθλιοτητες. Τη βρισκεις ετσι ε? και σου αρεσει και να παρασερνεις τους αλλους. Και θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο? Για το θεμα intake/exhaust σου εξηγησα πολλες φορες πως εχει το πραγμα αλλα εσυ επιμενεις να μιλας περι... κατευθυνσης, ελεος δηλαδη, δε μπορει να εισαι τοσο ανοητος, επιτηδες το κανεις! Τι λες περι Lab, ησουν κι εσυ εκει?!... Τις αφορμες δεν τiς δινω εγω αλλα ο denton απ τον οποιον παιρνετε συνθημα. Τωρα εγω, μετα καποιος αλλος, το κοπαδι ναναι καλα... Αν θεωρεις εριστικο καποιον που απλα υπερασπιζεται ton εαυτο του στις ομαδικες επιθεσεις του ανεγκεφαλου κοπαδιου, ε τι να πουμε τοτε? Τελος να σου πω οτι δεν γεννηθηκε ακομα αυτος που θα "μου την πει" και δεν θα παρει την καταλληλη απαντηση του, οπως ειδες σας κανονιζω μια χαρα Δε πας να πνιγεις ρε κακομοιρη που θα με πεις και loser, εγω τουλαχιστον εχω την αξιοπρεπεια μου και μιλαω με επιχειρηματα, δεν παρασυρομαι απ το κοπαδι για να λοιδωρησω και να επιτεθω σε καποιον μονο του. Αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι αντρικη. Οσο για τον... πουλο, περιμενω τον admin να επεμβει.
  4. Μηπως θες και link για το οτι η γη ειναι στρογγυλη? Βαριεσαι να χρησιμοποιησεις το google? Aπο κει θα μαθεις πολλα και γιαυτο και για αλλα θεματα. Αν καθεσαι τωρα και ακους τον καθε ξιπασμενο denton, σωθηκες. Κανεις και παραπληροφορηση... ποιος σου ειπε οτι οι exhaust εχουν μικροτερα prm? Ο 500ρης που σου εδειξα ειναι ο πιο χαμηλος/ησυχος της αγορας, δε σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι, 500ρηδες...
  5. Εχεiς καταλαβει τι ρωταει το θεμα του thread? Φυσικα αν ηξερα τι κοπαδι κατευθυνομενο εισαστε δεν θα εκανα ποτε το κοπο να γραφω εδω.
  6. Παιδια κοψτε τη πρωινη γιατι εχει γινει το μυαλο σας πουρες (αυτο που δεν εχετε). Αφου ειστε ασχετοι, κανετε και τους εξυπνους? Βουρλααα... :-))) Η ξεφτιλα σας ειναι οτι ενα troll σας κατευθυνει και δινει το συνθημα (jc_denton) κι εσεις ακολουθειτε σα βοδια...
  7. Δεν εγινες θρασυς και ανοητος επειδη ποσταρες ενα facepalm αλλα βασικα απ αυτα που ειπες. Εξαλλου το "facepalm" το εχεις ποσταρει και αλλες φορες. Εχεις την εντυπωση οτι εισαι παντογνωστης και νομιζεις οτι μπορεις να λοιδωρεις οποιον δε συμφωνει μαζι σου με αηδιες τυπου... facepalm. Face to face δε νομιζω οτι θα τολμουσε καποιος να με πει...blower. Aλλα πισω απ το monitor εναι ευκολο να φερεται κανεις οπως του κατεβει. Θα πρεπει τωρα να χασομεραμε για να εξηγουμε και τ αυτονοητα? Φυσικα και ολοι οι αν/ρες μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν intake και σαν exhaust-οπως θελει ο χρηστης. Φυσικα και δεν μιλαμε για καποια κολοσσιαια διαφορα. Απλα πρεπει να εισαι "ψείρας" σε αυτα τα θεματα οπως εγω για να τα ψαχνεις ετσι και να παιρνεις και το παραμικρο δυνατο κερδος. Εσυ οχι μονο δεν το σεβεσαι αυτο αλλα αρχικα ελεγες οτι δεν υφισταται καν θεμα. Δαιδαλωδη και λαβυρυνθωδη τα κανεις εσυ τα θεματα με την συμπεριφορα σου. Οχι ρε μεγαλε, δεν παει ετσι, το εξηγησαμε (post#29): " Φυσικα ο ανεμ/ρας φυσαει προς μια και μόνο κατευθυνση, αλλα ο ορισμος intake/exhaust ΔΕΝ καθοριζεται απ' τη κατευθυνση". Αφου το ειχες διαβασει πριν ποσταρεις, τοτε γιατι μου ζητησες να κανω κατι που ειχα ηδη κανει? Kαι αν "ειλικρινα δεν εχεις καταλαβει ποια ειναι η διαφορα" δεν εχεις παρα να διαβασεις προσεκτικα το thread και ειδικα τα δικα μου posts. Failothread το εκανε ο jc_denton και δεν ειναι η πρωτη φορα (κλασικη περιπτωση troll)
  8. Δεν ειμαι μονο οτι εισαι ασχετος και ανοητος, εισαι και θρασυς.... Εχω δωσει ηδη δυο απ τους καλυτερους slipstream, καλο ειναι να διαβαζουμε ολο το thread, οχι μονο τα τελευταια posts;)
  9. Και βεβαια υπαρχουν συγκεκριμενοι αν/ρες για intake & exhaust, τι λεμε τοση ωρα?... Κανε κι εσυ μια αναζητηση στο internet να ενημερωθεις. Για να λες τετοιο πραγμα σημαινει οτι δεν εχεις καταλαβει καθολου πως εχει το θεμα. Φυσικα ο ανεμ/ρας φυσαει προς μια και μόνο κατευθυνση, αλλα ο ορισμος intake/exhaust ΔΕΝ καθοριζεται απ' τη κατευθυνση. Εγω δεν εχω αυτη την ενδειξη(pwm) σε κανενα απ τα 3 συστηματα μου. Mηπως ο σενσορας αυτος εξαρταται απ τη mobo?
  10. Οι αν/ρες που εβαλα ειναι καλυτεροι στο ειδος τους και οι πιο ησυχοι (αρκει να τους βρειτε). Τωρα φιλε boton, να ενα απλουστατο παραδειγμα για να γινει αντιλήπτη η διακριση: Ως γνωστο, για να δημιουργησουμε ρευμα αερα στο εσωτερικο του case μας, τοποθετουμε ενα fan(A) στο μερος των σκληρων, να φυσαει προς τα μεσα. Παραλληλα τοποθετουμε και ενα αλλο fan(Β) στο πισω μερος του case, στη ραχη, να φυσαει τον αερα προς τα εξω. Το fan (A) πρεπει να ειναι intake, το fan (Β) πρεπει να ειναι exhaust. Αν τα βαλουμε αναποδα ή δυο του ιδιου ειδους, θα εχουμε λιγοτερο καλο αποτελεσμα. Το ερωτημα μου λοιπον ηταν, το fan των psu(s) οταν ειναι μονό, ειναι intake ή exhaust? Αλλα αυτο θα πρεπει να το απαντησει καποιος γνώστης του συγκεκριμενου θεματος.
  11. Δεν χρειαζεται να τσακωθουμε, αλλα να μην αμφισβητεις κατι το οποιο δεν γνωριζεις. εννοεις να εχει πολλα rpm, ή μεγαλυτερα σε μηκος πτερυγια?...
  12. Απ ολο το ιντερνετ εσυ βρηκες να παραθεσεις αυτο το ανοητο σχολιο ενος ασχετου?...
  13. intake exhaust Kανε μια αναζητηση στο google περι intake/exhaust fans και θα ενημερωθεις:-)
  14. Φιλε μου, εννοειται οτι ολοι οι αν/ρες φυσανε προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση και αυτην τη δειχνει το βελακι, αλλα τωρα μιλαμε για intake και exhaust. Mε το προ-προηγουμενο σου μου εδωσες την εντυπωση οτι γνωριζεις τη διακριση μεταξυ intake/exhaust. Οι δυο αυτοι τυποι αν/ρα διαφερουν ως προς τη μορφη των πτερυγιων τους. Επειδη εγω εχω αντικαταστησει το fan ενος psu με ενα intake, αν μου λετε οτι το psu δεχεται γενικα exhaust fans, τοτε εχω κανει λαθος. Για να βγαζει πολυ αερα εξω θα πρεπει προφανως το fan να γυριζει σε πολυ γρηγορες στροφες. Παντως εγω εχω την εντυπωση οτι οσο πιο θερμο αερα βγαζει τοσο πιο ζορικα ειναι τα πραγματα, δηλ. υπαρχει μεγαλη θερμοτητα στο εσωτερικο. Γιατι αν βγαζει λιγοτερο ζεστο αερα, δεν σημαινει οτι ειναι πιο δροσερα τα πραγματα μεσα?...
  15. Δηλαδη αν θελήσω να αντικαταστησω το fan με ενα αλλο, θα πρεπει να κοιταξω na ειναι exhaust? Δε μου ειπες το αλλο, σοβαρα οσο πιο ζεστος ειναι ο αερας που βγαινει, τοσο το καλυτερο?