unstoppable

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About unstoppable

  • Birthday 06/11/1983

Personal Information

  • Location
    Πάτρα

unstoppable's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Το memory usage δεν ειναι το παν, τα addons του firefox κανουν την διαφορα πολλες φορες.
  2. 80ΜΒ/sec πρεπει να βγαζει, 80/12=6,67ΜB/sec, 6,67*8=53.3Mbit/sec, οποτε ρεαλιστικο φαινετε αλλα οχι κατι το τρομακτικο.
  3. Ναι μεν λεει 5400-7200 η WD αλλα ο δισκος δεν αλλαζει στροφες, δουλευει σε σταθερες παντα, δλδ 5400.
  4. Ο κανονας που ακολουθεις ειναι κρατας ολες τις παραμετρους σε κατι σταθερο και παιζεις με μονο μια καθε φορα. Δηλαδη αν ψαχνεις max fsb κρατας την συχνοτητα της cpu σε κατι που ξερεις οτι παιζει. Ολα τα αλλα τωρα, τασεις κλπ αλλαζουν απο πλατφορμα σε πλατφορμα οποτε δεν υπαρχει στανταρ guide.
  5. Οποτε απλα ειναι ακριβο, οχι αχρηστο. Μην τα μπλεκουμε. 5 φορες πιο αργο δεν ειναι, τα καλα flashakia εχουν αρκετα καλες ταχυτητες. Τωρα αν στην τσεπη σου χωραει 2.5αρης με καλωδιο τι να πω, μαλλον εχεις μεγαλυτερες τσεπες απο μενα.
  6. Για ποιο λογο ειναι αχρηστο? Ακριβο ναι. Αν εχει σωστη ταχυτητα εγγραφης μια χαρα ειναι. Προτιμω να κουβαλαω ενα τετοιο στην τσεπη μου παρα τον 2.5αρη εξωτερικο.
  7. Δεν ξερω τι θεωρεις "μεσο" overclocker σημερα, αλλα δεν πιστευω οτι ο μεσος overclocker χρησιμοποιει subzero cooling γενικα. Εχουν περασει οι εποχες οπου τα ρεκορς γινονταν με aircooling ή εστω απο λιγους με watercooling. Οποτε ο μεσος overclocker ηταν θεατης γενικα τα τελευταια χρονια, τωρα θα ειναι θεατης σε κατι ακομα καλυτερο αν εξελιχθει οπως πρεπει η ολη ιδεα.
  8. Δεν δειχνει ασχημη http://www.decisionengine.com/Default.html Αν καταφερει να επιστρεφει σωστα results ισως να εφτασε η ωρα να αποχαιρετησουμε το google search.
  9. Σε μητρικη των 450? δεν πιστευω να πειραξει κανεναν ακομα και extra 150?. Αλλα μαλλον θα ειναι χαμηλοτερα: "OK, price should be in EUR from 100-110 EUR"
  10. Ολες ελαφριες ειναι τωρα http://www.live.com/ http://search.yahoo.com/ Το θεμα ειναι η σχετικοτητα των αποτελεσματων.
  11. Για να δουμε τι μπορουν να κανουν, η σημερινη της μηχανη ειναι τραγικη. Εκει που βρισκεις στο google αυτο που θες στην πρωτη σελιδα των αποτελεσματων στο msn search πρεπει να πας στην δευτερη και βαλε. :'(....
  12. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=220593&highlight=gtx+480 (υποθετω το τριπλο δεν εχει κατι διαφορετικο απο το τετραπλο σε design) Αν παιζεις με χαμηλοστροφους ανεμιστηρες μακρια. Και εγω ελεγα να το τσιμπησω αλλα με 800-900 στροφες που εχω τους δικους μου παιζει να ειναι και χειροτερο απο το mcr320.