JimmysXXL

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JimmysXXL

  1. Αυτο που ενοόυσα είναι ότι παρόλο που είναι rated στα 1600 ίσως απλά να είναι PC3-10666 restamped. Τσέκαρε μια το CPU-z.
  2. Τα timmings τα έχεις στο αυτόματο ?? Αν ναι δοκίμασε να χαλαρώσεις επιπλέον απο οτι τα ρίχνει μόνο του. Δεν πρέπει να έχει σχέση το ένα με το άλλο αλλα οι δικές μου Reapers( DDR2 ) δεν παίζουν πάνω απο 950 για κανένα λόγο. Ανεξάρτητα τάσης NB-Ram /Timmings/2-4 Stix κτλπ. και στο CPU-Z μου τις δίχνει DDR2-800 οχι 1066 οπότε μπορεί να συμβαίνει κατι παρόμοιο..
  3. Thanks αλλα δεν είναι Toxic είναι οι απλές non-reference της Sapphire και δεν ανεβαίνουν για κανένα λόγο
  4. Πέδες εσείς με την Υδρόψυξη η Aftermarket NB Coolers τι βάζετε στα Mosfet ?
  5. το ξέρω για αυτό και έτρεξα πολλές φορές το Test και πάντα στο ίδιο σημείο το ίδιο Spike...Δεν Ξέρω..
  6. Πέδες εχω τους δίσκους σε Raid0 κανα μήνα και κανένα πρόβλημα μέχρι που σήμερα μετα απο Format και Partition είδα Spike στο HDTune επειδή δέν εχω εμπειρία σε τέτοια Θέματα θα μπορούσε καποιος να Help ? Πήρε την κάτω βόλτα το Array ? http://i118.photobucket.com/albums/o83/JimmysXXL/2xWD6401AALS.png
  7. Arxige dose mou mia timi gia tis Balistix kai btw exis ta stock coolers ?

  8. Oχι δεν έχω αλλάξει BIOS μάλλον έκει είναι το πρόβλημα αλλα το σκέυτομε να το flasharo γιατι δέν το έχω και πολύ.
  9. Το Θέμα είναι οτι δεν μπορώ να κανώ Enable τους άλλους μισούς για καποιο λογο δεν με αφήνει...Stock NB voltage αυτη τη στιγμή και ειμαι στα 960 στις μνήμες 5/6 Ratio 1.9 VDimm 2x1 OCZ Reaper στα 1066..Thanks για τα Replies !
  10. Γεία σας παιδιά και απο μένα ! Παρακολουθώ το Forum εδώ και λίγο καιρό αλλα δεν είχα προκόψει να Postάρο. Πρίν 3 μέρες άλλαξα την ASUS mobo για μια DFI BI P45 και αντιμετοπίζω 2 προβλήματα. Πρώτον δεν μπορώ να ανεβάσω τις μνήμες με τίποτα πάνω απο 1000MhZ και δεν μπορώ να κατεβάσω το Multiplier ανεξαρτήτως Voltage...Κάποιος να έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο BIOS ειτε με το Board για να Helpάρει plz ? thanks παίδες !!