sinch7

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by sinch7

  1. Ποιός είναι ο αντιστοιχος τοu Ι7 920 XEON ? Πόσο περιπου κοστίζει ?
  2. Έχω 8GB και σίγουρα θα μου ήταν χρήσιμα τα 12, μιας και θα μπορούσα να τρέξω 1-2 VM Machines ακόμα. για την πλειοψηφία των χρηστών (home users) τα 4GB είναι αρκετά σήμερα
  3. Αυτό το χρυσουλί τα κάνει να φαίνονται πολύ gay αλλά το efficiency 87-92% λέει
  4. Μειωσεις τιμών απο OCZ http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3608 ---------------------- Edit: η Intel έχει και την αβάντα από την MS για τα Se7en : http://www.tomshardware.com/news/Intel-CPU-Windows-7-Optimizations,8337.html
  5. Δυσκολα.... για samsung/indilinx/wd. Eίχα την ελπίδα ότι μέσα από την νέα αυτή τεχνολογία μπορούν να ξεπηδήσουν μερικές "μικρές" εταιρίες και να κάνουν κάποια διαφορά (όπως η Indilinx)... Έτσι όπως φαίνεται η Intel θα το κάνει παιχνίδι για πάρτη της όπως με τους επεξεργαστές με τον 2ο να ιδρώνει. Κατά τα άλλα, 2χ160 :rulez: :rulez: :rulez:
  6. Περισσότερες μετρήσεις εδώ : http://www.pcper.com/article.php?aid=750&type=overview
  7. Από αυτά που είδα από τους Samsung (που σε καμιά περίπτωση δεν έχουν ούτε το 1/10 τα ΙΟPS των Intel M/Ε) νομίζω ότι για καθαρά desktop/net/developing/debugging/gaming χρήση οι Μ είναι "ιδιοι" με τους Ε. Αν μου δώσουν ένα σύστημα με 2χΜ και ένα ολόιδιο με 2χΕ και μου πουν δούλεψε δεν θα δω διαφορά για να τα ξεχωρίσω (χωρις bench). Είναι τόσα πολλά τα ΙΟPS των Μ (ειδικά των PostVille αν είναι έτσι όπως τα λένε) που φτάνουν και περισσέυουν... Μονο σε datacenters μπορεί να κάνει "διαφορά" ο Ε. Δεν βλέπω διαφορά από 4(-3)xSamm SLC και 2xX25Μ G1. Όταν φτάσουν με το καλό οι G2 και κατασταλάξουν οι τιμές (και στους "ανταγωνιστές") θα ήθελά να είχα πάνω 2χ160 (ή 3χ80 αφου χρειάζομαι 2-3 OS επάνω) και Χx256SammyMLC. [παριοs on] :Q..τωωωωρρραααα πιαααααα, εισαι αναμνηση παλια, 5-6 spinners στο συρτάριιιιιιι :Q.. [παριος off] edit : We have lift off : http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3607&p=4 Tι να κάνουν άραγε SLC τσιπάκια με αυτόν τον controller (Χ25-Ε G2) ?
  8. άλλο είναι το προβλημα JC.2χ80 ή 3χ80 ? ή μήπως 2x160 ?
  9. σκ@τα έγινε η οθόνη μου, γέμισε καφέδες. !!! Προσοχή !!! προσοχη !!! όταν φτύνετε να μην έχετε στο στόμα φαγητα/ποτα/τσιγάρα :loveliness:..:loveliness:..:loveliness:..:loveliness:..:loveliness:..
  10. H φώτο που έχει βάλει ο George_O/C είναι "άσχετη" με το θέμα νομίζω, απλά για να μην είναι 5 γραμμές ξερό κείμενο.Οι "μεγάλες" (top) 40άρες GPU θα έρθουν παρέα με το DX11 φαντάζομαι, ετσι ?
  11. Σε πολλές μητρικές (π.χ. DFI) υπάρχει αυτοκόλητο "VOID Warranty" Ωραίο review αλλά μερικά πινακάκια όπως προείπαν δεν είναι και τόσο καλά (πχ Everest mem latency, Sisoft Memory bandwidth τεράστιες διαφορές στα graph, μηδαμινές στα νουμερα). Καλό θα ήταν να υπήρχαν και τεστ 1280x1024 για να φαίνεται και μεγαλύτερη διαφορά στα frames από τα stock ρολόγια.
  12. http://www.hwbox.gr/showpost.php?p=43750&postcount=3:loveliness:.. :loveliness:.. ... ...
  13. Έτσι μπράβο !!!Αδειάζουμε και κανα τασάκι Ti υψος έχεις ?
  14. Να γίνω bencher ? o/cer από ανάγκη έγινα (ή περιέργεια)
  15. Ποιος "ειδικός" θα μας πει αν θα μπει λουκέτο ? Συνεχώς πέφτουν οι τιμές των πάνελ, ανεβαίνουν οι αναλύσεις, έρχετε το DX11, όλο και περισσότερα προγράμματα βάζουν cuda, αν χρειαστεί "ανοίγει" και το SLI στα chipsets που δεν το "υποστηρίζουν" τώρα... δεν την φοβάμαι ακόμα την nV.
  16. Δεν μου προκαλει εντύπωση. 1000 παιζει και η δικιά μου 4890 (Pixmania OEM - Sapphire - 190Ε) με default ρευμα και δεν δοκίμασα και παραπάνω. Αυτό μάλλον σημαίνει οτι υπάρχουν "απλά" R790 που παίζουν @ 1000+ και απλά είναι θέμα τύχης αν θα πέσεις σε τέτοιο. Επίσης υπάρχουν διάφορες factory overclocked 4890 στα 950 που δεν πάνε πάνω απο 970 με default volts ... Τα super R790 είναι τελικά handpicked R790 ή άλλα chips ?
  17. EEEεεε δεν πρέπει να μαγειρεψει κάποιος ? Εγω Θαα πλύνω τα πιάτα
  18. κατι τέτοιο είχα υπόψιν Αλλά δεν θυμόμουν την σειρά των καρτούν πως την λένε.
  19. λολ ψαχνω να βρω στο net μαγειρα (ποδια ασπρη, καπελο) αλά-avatar-Voudas αλλά δεν βρισκω
  20. O pastelidis εχει ενα κατρουτσο για κρασι, ο Σοφος σπιρτα, ο γοριλας τσιγαρα & τασακι, Μια χαρα σας κοβω
  21. Γοριλλάκο ποτε άρχισες το καπνισμα ?