Search the Community

Showing results for tags 'προβλημα με καινουργιο pc'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • HWBOX | Main
  • HWBOX | Forum
    • HwBox.gr Ανακοινώσεις & Ειδήσεις
    • News/Ειδήσεις
    • Reviews
    • The Poll Forum
    • Παρουσιάσεις μελών
  • Hardware
    • Επεξεργαστές - CPUs
    • Μητρικές Πλακέτες - Motherboards
    • Κάρτες Γραφικών - GPUs
    • Μνήμες - Memory
    • Αποθηκευτικά Μέσα - Storage
    • Κουτιά - Cases
    • Τροφοδοτικά - PSUs
    • Συστήματα Ψύξης - Cooling
    • Αναβαθμίσεις - Hardware
  • Peripherals
    • Οθόνες
    • Πληκτρολόγια & Ποντίκια
    • Ηχεία - Headsets - Multimedia
    • Internet & Networking
    • General Peripherals
  • Overclocking Area
    • HwBox Hellas O/C Team - 2D Team
    • HwBox Hellas O/C Team - 3D Team
    • Hwbot.org FAQ/Support
    • Benchmarking Tools
    • General Overclocking FAQ/Support
    • Hardware Mods
  • Software Area
    • Operating Systems
    • Drivers Corner
    • General Software
    • General Gaming
  • The Tech Gear
    • Mobile Computing
    • Smartphones
    • Tablets
    • Digital Photography & Cameras
  • Off Topic
    • Free Zone
    • XMAS Contest
  • HWBOX Trade Center
    • Πωλήσεις
    • Ζήτηση
    • Καταστήματα & Προσφορές

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Homepage


Interests


Occupation


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype


CPU


Motherboard


GPU(s)


RAM


SSDs & HDDs


Sound Card


Case


PSU


Cooling


OS


Keyboard


Mouse


Headset


Mousepad


Console


Smartphone


Tablet


Laptop


Camera


Drone


Powerbank

Found 1 result

  1. Καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας !Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσα το εξείς συστηματάκι : cpu:amd 6300(καινούργιο με εγγύηση) gpu:r9 280 sapphire(καινούργιο με εγγύηση) psu:turbox 550 watt(μεταχειρισμένο χωρίς εγγύηση) motherboard:msi 970 board(καινούργιο με εγγύηση) ram:8 gb ddr3 corsair 2000 mhz (μεταχειρισμένο με εγγύηση Λοιπόν για μια εβδομάδα ο υπολογιστής δούλευε κανονικότατα.Προχτές το βράδυ τον άφησα πρώτη φορά ένα 10 ωρο ανοιχτό γιατί κατέβαζα ένα παιχνίδι(far cry 3).Το πρωί αφού δεν είχε κλείσει όλη νύχτα μπήκα να παίξω το παιχνίδι και αφού έπαιξα ένα 5άλεπτο "έσκασε" το τροφοδοτικό,έβγαλε καπνούς και από τότε ο υπολογιστής δεν ξαναπήρε.Είχε μια πολύ άσχημη μυρωδιά και ήμουν 99% σίγουρος ότι έφταιγε η μούφα τροφοδοτικό που μου πούλησε ένα τυπάκι ! Άλλαξα το τροφοδοτικό με ένα παλιό μου είχα και ήξερα ότι δουλεύει αλλά και πάλι τίποτα.Είδα στο internet ότι ίσως γινόταν βλακεία με το καλώδιο τροφοδοσίας αλλά και που το άλλαξα πάλι δεν είδα διαφορά ! Παρακαλώ τα φώτα σας τι μπορεί να είναι ... Υ.Γ πιστεύετε ότι αν έχει καεί η μητρική θα μου την αντικαταστήσουν ?