George_o/c

MSI CR650: Το πρώτο MSI laptop που βασίζεται στην πλατφόρμα AMD Brazos

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI CR650: Το πρώτο MSI laptop που βασίζεται στην πλατφόρμα AMD Brazos]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της MSI, η πετυχημένη εταιρεία που κυρίως δραστηριοποιείται στον χώρο των μητρικών καρτών και καρτών γραφικών αποφάσισε να συμμετέχει και αυτή με τη σειρά της στον χορό της πλατφόρμας AMD Brazos. Το επερχόμενο CR650 laptop, όντας προϊόν της Classic Series, είναι εξοπλισμένο με το πασίγνωστο E-350 APU (Accelerated Processing Unit) και διαθέτει οθόνη 15.6" και Color Film Print black coating. Το E-350 APU aka Zacate περιλαμβάνει δύο Bobcat x86 πυρήνες που λειτουργούν στα 1600MHz, όπως επίσης και κάρτα γραφικών Radeon HD 6310 με 80 Stream Processors.

Το ελκυστικό πακέτο που ακούει στο όνομα MSI CR650 ολοκληρώνεται με ενσωματωμένη HD webcam και τεχνολογία ECO που μειώνει την εργειακή κατανάλωση και αυξάνει την αυτονομία της μπαταρίας.

[img_ALT=MSI CR650: Το πρώτο MSI laptop που βασίζεται στην πλατφόρμα AMD Brazos]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d07b2316e712.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

το χ86 είναι σετ εντολων που υπάρχουν εδω και αρκετα χρόνια. το x86-64 είναι extension του πρώτου. Αρα το cpu είναι 64βιτ. ;)

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Με μέγεθος die μικρότερο από Atom και με κόστος die στην γκοφρέτα σιλικόνης γύρω στα 6 δολάρια Αμερικής, τα νέα CPU της AMD είναι γεννημένοι performers (64bit, hardware virtualization, ecc ram support, out of order execution, πανίσχυρα ενσωματωμένα ondie graphics τεχνολογίας ATI), εαν και εφόσον δεχτούν και την κατάλληλη υποστήριξη/αγάπη από τους OEMS στην υλοποίηση και στο σύνολο της πλατφόρμας. Αν θέλετε το πιστεύεται αλλά η Intel δεν έχει κάτι ανταγωνιστικό απέναντι στην AMD μέχρι στιγμής που να έχει οικονομική λογική και να φέρει κέρδος π.χ. ο Sandy Bridge με 3πλασιο die size και 3πλασιο κόστος κατασκευής είναι εκτός ανταγωνισμού και σε τελείως διαφορετική κατηγορία αγοράς, o Atom έχει πλέον ξεπεραστεί στα netbooks, htpcs, aios, sff απο την πλατφόρμα Brazos της AMD και μέχρι την κυκλοφορία της refreshed αρχιτεκτονικής στον Atom για Q4 2012, η AMD θα παίζει μπάλα μόνη της, μαγκιά της και μπράβο στην ομάδα της ATI από τον Καναδά μιας και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πάντρεμα τεχνολογιών στην σειρά Fusion από την AMD.

i1485556_amd-ontario-bobcat-vs-intel-pineview-atom.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now