mitsos1os

Μπουτόν για power / reset switch

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τα κλασσικά μπουτόν 2 επαφών που χρησιμοποιούνται στα κουτιά για να ανάβουμε ή να κάνουμε reset τον υπολογιστή; Αν μπορούσε να είναι και έτοιμα με ενωμένα καλώδιο για κατευθείαν σύνδεση με μητρική θα ήταν τέλειο. Μόνο παρακαλώ επειδή είμαι από βόλο, μη μου πείτε για μαγαζιά στην Αθήνα, εκτός αν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και πραγματοποιούν αποστολές. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Ψάξε μέσα στο βόλο για μαγαζί με Ηλεκτρονικά και ζήτα δύο μπουτόν επαναφοράς και δείξτου και το 2pin και πάρε και καλώδιο.Έτοιμο δεν ξέρω που θα βρεις πέραν απο ebay έτοιμο πακέτο με όλα σαν αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ok παιδιά ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Τελικά ξήλωσα ένα από έναν άλλον υπολογιστή για εκεί που το είχα ανάγκη και παρήγγειλα ένα σετάκι από το ebay. Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Εχει και ενα καταστημα στη λαρισα με ηλεκτρονικα ειδη απο πυκτνωτες leds αντιστασεις διοδους κτλ κτλ ειναι πανω στην Κοραή αλλα έχει ψιλοτσιμπημένες τιμές.

Επίσης είναι και ένα άλλο μεγάλο στην καραθάνου όπως κατεβαίνει 30 μέτρα πρίν φτάσεις στον κύκλο δεξιά, ισόγειο και πρώτος όροφος είναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now