George_o/c

Intel & NVIDIA: Ιστορική συμφωνία 1.5 δις δολαρίων για ανταλλαγή τεχνολογιών!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel & NVIDIA: Ιστορική συμφωνία 1.5 δις δολαρίων για ανταλλαγή τεχνολογιών!]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Ο ξακουστός πόλεμος μεταξύ NVIDIA και Intel φαίνεται να βρίσκεται προς το παρόν σε ανακοχή, αφού τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα υπέγραψαν περίοδο ειρήνης για τα επόμενα έξι χρόνια. Η κολοσσιαία Intel θα πληρώσει στην NVIDIA ούτε λίγο ούτε πολύ ενάμισι δισεκατομμύριο δολάρια ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στην τεχνολογία της τελευταίας για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα η NVIDIA αποκτά δικαιοδοσία πάνω σε μερικές πατέντες της Intel. Μάλιστα οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να παραμερίσουν (προς το παρόν) τις δικαστικές μάχες μεταξύ τους, πράγμα λογικό αφού εδώ παίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Η Intel δεν έδωσε δικαιώματα που αφορούν την αρχιτεκτονική x86, τα flash memory products και κάποια chipsets, οπότε δεν γνωρίζουμε αν η συμφωνία επιτρέπει στην NVIDIA να παράγει intergrated graphics για τους επεξεργαστές Sandy Bridge. Ή μήπως όλα αυτά γίνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η AMD και η τεχνολογία Fusion;

Για να θυμηθούμε ιστορικές στιγμές του παρελθόντος - Με πολύ αγάπη από την NVIDIA

[img_ALT=Intel & NVIDIA: Ιστορική συμφωνία 1.5 δις δολαρίων για ανταλλαγή τεχνολογιών!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d2fab1b7db37.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Αυτά ειναι!βλέπω να πηδάμε το kepler και να πάμε σε maxwell προς ολοταχώς!

Ρε παλιοτομαρο περίμενες μέχρι τις 4 τα ξημερώματα για να το ποστάρεις! όχι που θα σου κανα τη χάρη να πάω για ύπνο! πριτσ! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ελα ενα καλο integrated τσιπακι στους Sandy ελειπε, εχουμε την τρελα χαμηλη καταναλωση, τα τρελά ευκολα κλοκια με αερα, τι αλλο μενει?

Ή μηπως ετοιμαζουν καμια μητρικη με socket για gpu? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παλιοτομαρο περίμενες μέχρι τις 4 τα ξημερώματα για να το ποστάρεις! όχι που θα σου κανα τη χάρη να πάω για ύπνο! πριτσ! :hehe:

Να σου πω την αλήθεια, έλεγα να μην το βάλω. Αλλά εντάξει, αφού είναι για τον Χαράλαμπο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now