George_o/c

Η Gainward ετοιμάζει την GeForce GTX 580 Phantom με 3GB GDDR5 μνήμη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Gainward ετοιμάζει την GeForce GTX 580 Phantom με 3GB GDDR5 μνήμη]http://reviews.hwbox.gr/news/gainward.jpg[/NEWS_IMG]Πέρα από την Gainward GTX 570 Phantom που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι εντυπωσίασε τα μέλη του HWBOX.gr, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε και την GeForce GTX 580 Phantom με 3GB GDDR5 μνήμη ώστε να απολαμβάνετε τα παιχνίδια σας σε υψηλές αναλύσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Βασίζεται στην GF110 της NVIDIA και φέρει συχνότητες λειτουργίας 783/1566/4020MHz, 384-bit memory interface, 12 2Gbit memory chips και 512 CUDA Cores.

Η ψύκτρα χρησιμοποιεί μαύρα αλουμινένια πτερύγια, στα οποία η θερμότητα μεταφέρεται μέσω έξι χάλκινων heatpipes και έπειτα διαχέεται στο εσωτερικό του κουτιού με τρεις ισχυρούς ανεμιστήρες. Τέλος η Gainward 3GB GeForce GTX 580 Phantom περιλαμβάνει δύο DVI, μία HDMI και μία DisplayPort θύρα εξόδου.

[img_ALT=Η Gainward ετοιμάζει την GeForce GTX 580 Phantom με 3GB GDDR5 μνήμη]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d3bcea9be951.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αν και θα ειναι πανακριβη..και βαλανε και 3gb για να την κανουνε ακομα πιο ακριβη ασκοπα..ειναι παντως το καλυτερο για μονη gpu..τι SOC και lighting PHANTOM λεμε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now