George_o/c

OCZ Z-Drive R3: 1000MB/s! Να το αφήσω;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Z-Drive R3: 1000MB/s! Να το αφήσω]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]Θυμάστε τον OCZ Z-Drive R3 που πρωτοείδαμε κατά την διάρκεια της CES 2011 νωρίτερα αυτό το μήνα; Μόλις σήμερα η OCZ ανακοίνωσε τον εν λόγω PCI-Express SSD επισήμως, προσφέροντας επιδόσεις, αξιοπιστία και ευελιξία στους επίδοξους αγοραστές!

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν έρχεται με PCI-Express x8 interface, δύο ή τέσσερις SandForce SF-1565 controllers σε συστοιχία RAID, Multi-Level Cell NAND Flash memory chips, τεχνολογία OC Virtualized Controller Architecture που επιτρέπει παράλληλα NAND arrays για τρομακτικά υψηλές επιδόσεις και όσο το δυνατόν πιο περιορισμένα access latencies, υποστήριξη TRIM, SMART monitoring, Native Command Queuing, Power Fail Management, Wear-Leveling, Mean Time Before Failure που αγγίζει τα 10.000.000 ώρες και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 1000MB/s & 970MB/s σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα! Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και το γεγονός ότι ο OCZ Z-Drive R3 υπόσχεται 135.000 IOPS (Input/Output Operations per Second) σε 4K random writes.

Καταφθάνει σύντομα στα καταστήματα σε χωρητικότητες 300GB, 600GB ή 1.2TB με τιμή που προς το παρόν παραμένει άγνωστη. Όχι ότι θέλουμε να μαθευτεί βέβαια, γιατί θα πάθουμε εγκεφαλικό. Αστείο. Όχι;

[img_ALT=OCZ Z-Drive R3: 1000MB/s! Να το αφήσω]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d42568d65533.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=OCZ Z-Drive R3: 1000MB/s! Να το αφήσω]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d42568d7eb66.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

οχι το κανω για την Κ@βλ@ μου :D

Ρε κ@βλι@ρη Jim@kiS εγω ξερω αλλα πραγματα κανει ο νορμαλ κοσμος για να ξεκ@βλωσει, εισαι φετιχιστης ????:(....:(.... .

Π.Σ. Αμα παντως τον παρεις κανε κανενα εξονιχιστικο ρεβιου , για να το γνωρισουμε και οι μη εχοντες χιλιων ευροπουλων να τα δωσουμε .

Link to comment
Share on other sites

Πλάκα κάνεις captain p@louk (Jim@kiS), έτσι δεν είναι;! :que:...

Εγώ λέω δεν διαβάζεις πρώτα κανένα review, όχι τίποτα άλλο, απλά μην μείνεις με το ... σου στο χέρι στο τέλος, όταν φας την απίστευτη ήττα, διαπιστώνοντας ότi τα νούμερα αυτά ούτε στο όνειρο της OCZ δεν είναι αληθινά! :hehe:

PS. No offense :D

Link to comment
Share on other sites

χεχεχε και ομως και στο 1000αρικο να ερθει εγω θα τον βαλω :D
οχι το κανω για την Κ@βλ@ μου :D

Χαχαχαχα, σορρυ δεν μπορουσα να μην τα συνδυασω!

Περα απο την πλακα τωρα, διαβασε κανα review των προηγουμενων εκδοσεων για να δεις για τι μιλαει ο Jack.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ότι και να πείτε του Κώστα είναι περίπτωση που δεν γιατρεύεται :P Σοβαρά τώρα, τζάμπα τα keystrokes. Αφού το έβαλε στο μάτι θα το πάρει ο κόσμος να χαλάσει ;) Ανήκει στην κατηγορία των enthusiasts που κυνηγάνε τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ επιδόσεις, αδιαφορώντας ΠΛΗΡΩΣ για το κόστος. Σκεφτείτε μόνο ότι στο PC του μέχρι πριν λίγο καιρό είχε 3 x MSI R5870 Lightning.

Για αυτό τον είπα κ@υλι@ρη :D

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι να τα ειχα!το θεμα ειναι οτι δεν τα εχω απλα στερουμε πολλα πραγματα για να τα παρω! jax ειπαμε να δωσουμε λεφτα για ssd αλλα εσυ το μαμισες :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now