caution

Microsoft Bing: Βελτιώσεις στην αναζήτηση, εδώ και τώρα!

Recommended Posts

[news_img=Microsoft Bing: Βελτιώσεις στην αναζήτηση, εδώ και τώρα!]http://reviews.hwbox.gr/news/microsoft_2.jpg[/news_img]Η Microsoft διαθέτει την δική της μηχανή αναζήτησης εδώ και καιρό. Με αφορμή την χλιαρή αποδοχή της από τον κόσμο, αλλά και την πολλά υποσχόμενη συμμαχία με την Nokia, το Microsoft Bing βελτιώνεται στα σημεία. Οι βελτιώσεις έρχονται σε δύο κατευθύνσεις:

  • Εξατομίκευση: Το bing θα ελέγχει το ιστορικό των αναζητήσεων σας και μέσω ενός αρκετά σύνθετου αλγορίθμου, θα προωθεί τα αποτελέσματα που εκτιμά ότι σας αφορούν.

  • Τοποθεσία: Γνωρίζοντας το που βρίσκεστε την στιγμή της αναζήτησης, το bing θα προωθεί τα αποτελέσματα που βρίσκονται πιο κοντά σας. Έτσι αν βρίσκεστε στο Παρίσι και αναζητήσετε τον όρο "μουσείο", τα αποτελέσματα του Λούβρου θα προηγηθούν σε σχέση με το μουσείο της Ακρόπολης, αν βρισκόσασταν στην Αθήνα.

Η Microsoft φαίνεται να έχει πάρει ζεστά το θέμα των search engines και δείχνει να προσπαθεί να προσθέσει την φράση "bing it" στο καθημερινό μας λεξιλόγιο. Θα τα καταφέρει;

[img_alt=Microsoft Bing: Βελτιώσεις στην αναζήτηση, εδώ και τώρα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524d553df9b4baf.png[/img_alt]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now