George_o/c

Motorola Droid X2: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Motorola Droid X2: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7eea4ceb174.jpg[/NEWS_IMG]Μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμα επισήμως στο Mobile World Congress, όμως το Motorola Droid X2 ήρθε για να μείνει και να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα Android θηρία της αγοράς. Τουλάχιστον κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες του επερχόμενου high-end smartphone, ώστε να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται και να πάρουμε μια γενική ιδέα. Αναμένεται το Q2 2011 με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 @ 1GHz, μνήμη RAM χωρητικότητας 1GB, LCD οθόνη αφής με ανάλυση 540 x 960 pixels, 8 MegaPixel κάμερα με διπλό LED Flash, FM Radio, υποστήριξη 3D και λειτουργικό Android.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι στις φωτογραφίες που ακολουθούν και επειδή ακριβώς πρόκειται για δείγμα, το Droid X2 έχει εγκατεστημένο Android 2.2.1 OS. Η τελική έκδοση που θα καταφθάσει στα καταστήματα θα διαθέτει Android 2.3/2.4 OS.

[img_ALT=Motorola Droid X2: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d58dad2748e9.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Motorola Droid X2: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d58dad289100.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now