caution

ASRock: Κρυφές ματιές στην ASRock 890FX Deluxe5 AM3+

Recommended Posts

[news_img=ASRock: Κρυφές ματιές στην ASRock 890FX Deluxe5 AM3+]http://reviews.hwbox.gr/news/asrock.jpg[/news_img]Το ότι η ASRock βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την έλευση του AM3+ ήταν γνωστό. Επιπλέον, σήμερα είδαμε τα πρώτα σχέδια της ASRock 890FX Deluxe5, μιας AM3+ μητρικής με τον χρυσό συνδυασμό 890FX + SB850 και συμβατότητα τόσο με τους επερχόμενους "Zambezi" Fusion Black επεξεργαστές, όσο και με τους παλαιότερους ΑΜ3. H μητρική δείχνει να είναι μια ATX τυπικών διαστάσεων, με τρεις PCI-Express 2.0 x16, και ένα ζευγάρι από PCI-E x1 και απλές PCI. Έξι SATA 6 Gb/s από το southbridge, δύο SATA από κάποιον άγνωστο controller και IDE connector αναλαμβάνουν τα δεδομένα. 8-channel HD audio, 6 USB 3.0 ports, αρκετές USB 2.0, gigabit Ethernet, eSATA, and FireWire περιλαμβάνονται στο πακέτο, ώστε η Deluxe5 να μην σας απογοητεύσει πουθενά.

Η ημερομηνία διάθεσης δεν είναι ακόμα γνωστή, η τιμή δε, εκτιμάται ότι θα είναι στα γνωστά επίπεδα της ASRock. Πάντως, αν υπάρχει χώρος για μια προσωπική εκτίμηση, η ASRock θα φέρει αυτή την μητρική στα ράφια των καταστημάτων γρηγορότερα απ' ότι φαντάζεστε. Κατόπιν θα λανσάρει τις 990FX μητρικές, οι οποίες θα ενσωματώνουν και UEFI.

[img_alt=ASRock: Κρυφές ματιές στην ASRock 890FX Deluxe5 AM3+]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524d596d8926e5b.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Συντομα να βρει, αφου υποστηριζει και τους τωρινους επεξεργαστες.

Αντε και ειμαι με ενα χιλιαρικο στη τσεπη εν αναμονη των μπουλντοζων!

Αλλα θα περιμενω για 990 και UEFi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Οι μητρικες λογικα θα βγουν λίίίίγο νωριτερα απο τα cpu μιας και θα παιρνουν κανονικα τα τωρινα cpu.

+1

Δεν ξέρω καμιά solid ημερομηνία - αλλά η παραγωγή έχει αρχίσεις από πολλές εταιρίες... Πράγματι θα δούμε τις μητρικές πρώτα, για πιο smooth transition και καλύτερο άρμεγμα τις αγοράς. Οι μητρικές με το 890FX δε, μάλλον θα έχουν στην αρχή και καλύτερες διαθεσιμότητες :)

Link to comment
Share on other sites

μονο fail στο layout ειναι η θεση των επεκτασεων usb & firewire διπλα στο 24πινο :(

Nope, έχει 8 USB στο πίσω μέρος και firewire οπότε όσον αφορά το πίσω μέρος του κουτιού ο χρήστης είναι καλυμμένος, δεν θα χρειαστεί brackets. Οι άνθρωποι σκέφτηκαν λογικά. Στο σύνολό τους πλέον τα σύγχρονα καλά κουτιά βγάζουν USB και firewire μπροστά ή πάνω και μπροστά, οπότε αυτή η θέση για τις extra USB/firewire έχει επιλεγεί με αυτή την λογική.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now