GeorgeMan

Η Cougar παρουσιάζει ένα κουτί κι ένα 80+ platinum τροφοδοτικό στη CeBIT.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Cougar παρουσιάζει ένα κουτί κι ένα 80+ platinum τροφοδοτικό στη CeBIT.]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Η πασίγνωστη για τα καλά της τροφοδοτικά, Cougar, θυγατρική της HEC, ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα. Το πρώτο αφορά σε ένα νέο τροφοδοτικό, με 80plus Platinum πιστοποίηση, η οποία ορίζει τουλάχιστον 90%/92%/89% αποδοτικότητα σε 20%/50%/100% φορτίο αντίστοιχα, ενώ θα αποδίδει 700W και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αποσπώμενα καλώδια.

[img_ALT=Η Cougar παρουσιάζει ένα κουτί κι ένα 80+ platinum τροφοδοτικό στη CeBIT.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d5d2ff843d04.jpg[/img_ALT]

Το δεύτερο προϊόν, αφορά ένα κουτί με το όνομα Evolution, το οποίο θα έχει μαύρο χρώμα παντού, το Ι/Ο panel του θα βρίσκεται στο πάνω μέρος και θα περιλαμβάνει USB 3.0 θύρες, ελεγκτή στροφών ανεμιστήρων, έξι θέσεις 5,25", πλαϊνό παράθυρο, έως 7 ανεμιστήρες -εκ των οποίων οι 2 τουλάχιστον θα είναι προεγκατεστημένοι-, υποστήριξη καρτών γραφικών έως 30,5cm μήκους, καθώς και tool-free μηχανισμούς για όλες τις συσκευές 5,25"/3,5". Τέλος, θα έχει φίλτρα σκόνης στο εμπρός και το κάτω μέρος.

[img_ALT=Η Cougar παρουσιάζει ένα κουτί κι ένα 80+ platinum τροφοδοτικό στη CeBIT.]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784d5d2ff85bbf4.jpg[/img_ALT]

Και τα δύο αυτά προϊόντα θα τα δούμε από κοντά στη CeBIT 2011, η οποία θα διεξαχθεί 1-5 Μαρτίου στη Γερμανία, για να πάρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα λανσαριστούν και πόσο θα κοστίζουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now