caution

3DMark Vantage WR από τον elmor με αγάπη!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=3DMark Vantage WR από τον elmor με αγάπη!]http://reviews.hwbox.gr/news/overclocking.jpg[/NEWS_IMG]Μετά την απίστευτη ASUS GTX 580 DirectCU II του Shamino ακόμα ένα WR κατακτάται από την ίδια κάρτα. Ο Σουηδός elmor αυτή την φορά μαζί με τον Kinc, με την βοήθεια μιας πρόθυμης ASUS GTX 580 DirectCU II και ενός αξιοζήλευτου Core i7 Extreme 990X κατέχει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ στο 3DMark Vantage για single core κάρτες με το εξωπραγματικό 45819! Πιο συγκεκριμένα ο ES Core i7 Extreme 990X σκαρφάλωσε στα 6139Mhz με την βοήθεια LN2 και η κάρτα στα 1504Mhz/1253Mhz, για πυρήνα και μνήμες αντίστοιχα, με την ίδια ψύξη. Η μητρική που φιλοξένησε τα τέρατα είναι η γνώριμη Rampage III Extreme και οι 3x2GB A-Data XPG 2200+ έτρεχαν στα 877 στα 7-8-7-20. Τέλος οι αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις των υποσυστημάτων καλύπτονταν από το Corsair AX1200. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους elmor & Kinc για την πρωτιά και πάμε χωρίς καθυστέρηση στις εικόνες.

Link to comment
Share on other sites

Μεσα στην Asus επαιξε .:D

Μια καλή ματιά στις πρώτες δύο φωτογραφίες... κάπου εκεί πίσω υπάρχει και το βουνό με τις GTX580 που δεν προκρίθηκαν... still, WR is a WR :respekt:

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να μαμάει η κάρτα .

Μακάρι να πληρωθώ, να μπορέσω να την αγοράσω .

Αυτό ήθελε να κάνει η ASUS, να πορώσει τους τρελαμένους για να αγοράσουν τις δικές της non-reference. Βέβεα και μαμάει, αλλα μην νομίζεις ότι αυτή που θα πάρεις θα πάει τόσο ψηλά.

Link to comment
Share on other sites

caution Ξέρω ποιο είναι

TONY @κ@οποτε το ποτ τα σπάει και σε τιμή και σε όγκο....;)

ε ναι ρε @ποτε τι θα είχανε αυτη καμια μάπα!!!!

πολλή ζόρικο απο θεμα όγκου το ειπα απο τιμη δεν ξέρω και βεβαία το θέμα ειναι να μην τρώει πολλή άζωτο!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now