George_o/c

MSI NGTX580 Lightning & R6970 Lightning: Ξημερώνει μια νέα μέρα στον κόσμο του o/c

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI NGTX580 Lightning & R6970 Lightning: Ξημερώνει μια νέα μέρα στον κόσμο του o/c]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Παλιότερα είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσουν τέλη Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου. Αν θυμάστε όμως καλά σας είχαμε πει ότι πριν τον Μάρτη δεν πρόκειται να τις δούμε στην αγορά, γιατί γενικότερα η MSI καθυστερεί πολύ με τις Lightning. Αυτή τη φορά κάτι έχει αλλάξει βέβαια, μιας και θα λανσάρει δύο κάρτες γραφικών υψηλών επιδόσεων ταυτόχρονα. Οι GTX 580 Lightning και HD 6970 Lightning έρχονται με MSI Power4 αρχιτεκτονική που επιτρέπει απίστευτο overclocking potential ιδιαίτερα κάτω από extreme συνθήκες. Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική απαρτίζεται από 2x Phase PWM design που ουσιαστικά διπλασιάζει την τροφοδοσία της GPU, εντελώς ξεχωριστό ηλεκτρικό κύκλωμα για τις μνήμες, CopperMOS mosfets και πυκνωτή Proadlizer.

Παρόλο που οι περισσότεροι αγοραστές των Lightning VGAs τις δοκιμάζουν και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός οπότε δεν ενδιαφέρονται για το εργοστασιακό σύστημα ψύξης, οι N580GTX & R6970 διαθέτουν ψύκτρα Twin Frozr III στην οποία έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Αρκεί μόνο να θυμήσουμε ότι χάρη στην εξελιγμένη και ιδιαίτερα μελετημένη τεχνολογία Propeller Blade, η κυκλοφορία αέρα αυξάνεται κατά 20%.

Νομίζω ότι εννοείται πλέον ότι οι νέες Lightning φέρουν Military Class II εξαρτήματα και MSI Afterburner software για να εκμεταλλευτείτε τα μέγιστα και να τις φτάσετε στα όριά τους.

[img_ALT=MSI NGTX580 Lightning & R6970 Lightning: Ξημερώνει μια νέα μέρα στον κόσμο του o/c]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d62492956b9f.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now