George_o/c

Gigabyte GTX 580 SOC (GV-N580SO-15I): Η απάντηση στην ASUS DirectCUII GTX 580

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GTX 580 SOC (GV-N580SO-15I): Η απάντηση στην ASUS DirectCUII GTX 580]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Η Gigabyte επιστρέφει και πάλι για να ταράξει τα νερά της hardware σκηνής, με την κυκλοφορία της GTX 580 SOC (Super Overclock Series). Χάρη στο Ultra Durable PCB και την καινοτόμα τεχνολογία GPU Gauntlet Sorting, η Gigabyte εγγυάται ότι η GTX 580 SOC θα επιτύχει υψηλούς χρονισμούς και θα κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των overclockers.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η τεχνολογία Gauntlet, να πούμε ότι η Gigabyte εξετάζει εξονυχιστικά τις GPUs που έχει στην διάθεσή της και αυτές που overclock-άρουν περισσότερο μπαίνουν στην "επίλεχτη" ομάδα SOC. Ίσως και να γνωρίζατε αυτό το γεγονός, μιας και οι Gigabyte SOC κάρτες γραφικών βρίσκονται μαζί μας από την εποχή της GTX 260. Ακόμα, καλό θα ήταν να διευκρινίσουμε τι σημαίνει Ultra Durable PCB. Η Gigabyte επέλεξε να χρησιμοποιήσει πέντε NEC Proadlizer (film capacitors) πυκνωτές στην GV-N580SO-15I, οι οποίοι αναλαμβάνουν να φιλτράρουν το ρεύμα και να προσφέρουν χαμηλά ESL/ESR (επαγωγιμότητα). Έτσι όχι μόνο σταθεροποιείται η παροχή ρεύματος ακόμα και σε υψηλά φορτία, αλλά αυξάνεται και το overclocking potential.

Εκτός όμως από το εγγυημένο overclocking αποτέλεσμα, οι extreme overclockers θα χαρούν όταν μάθουν ότι η GV-N580SO-15I περιλαμβάνει ηλεκτρικό κύκλωμα 14 φάσεων, Extreme Dual BIOS τεχνολογία ώστε αν crashάρει το BIOS την ώρα που benchάρετε με υγρό άζωτο να αλλάξετε απευθείας στο δεύτερο, OC Guru Smart Tuner (overclocking software) και voltage read points για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή VGPU, VMEM και άλλα ρεύματα. Πριν όμως περάσετε στο benching με υγρό άζωτο, η ψύκτρα της Gigabyte GV-N580SO-15I θα σας καλύψει πλήρως μιας και πρόκειται για το WINDFORCE 3X cooler. Τρεις ανεμιστήρες, τρία 8mm χάλκινα heatpipes και vapor chamber διαστάσεων 140x86mm προσφέρουν μελετημένη και γρήγορη απομάκρυνση της παραγώμενης θερμότητας.

[img_ALT=Gigabyte GTX 580 SOC (GV-N580SO-15I): Η απάντηση στην ASUS DirectCUII GTX 580]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d6a7d4676e88.jpg[/img_ALT]

Gigabyte Press Release

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνει... Τουλάχιστον όμως να δίνουν και καμιά πιο μεγάλη φωτογραφία ρε παιδιά. Είναι ανεπίτρεπτα αυτά που κάνουν! Κάθονται και γράφουν 2000 λέξεις Press Release και βάζουν φωτογραφία με ανάλυση 450 x 250 στο τέλος...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now