George_o/c

Corsair Flash Voyager USB 3.0 @ CeBIT 2011: Σε δελεαστικές τιμές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair Flash Voyager USB 3.0 @ CeBIT 2011: Σε δελεαστικές τιμές!]http://reviews.hwbox.gr/news/corsair.jpg[/NEWS_IMG]Η Corsair παρουσίασε σήμερα στην CeBIT μια νέα οικογένεια USB flash drives που ακούει στο όνομα Flash Voyager® USB 3.0. Τα καινούρια Flash Voyager USB 3.0 μοντέλα αποτελούν την καλύτερη λύση για όσους χρήστες αναζητούν ταχύτητα, αξιοπιστία και φορητότητα στην καθημερινότητά τους. Χάρη στο πρότυπο μεταφοράς USB 3.0 οι ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων από και προς τον υπολογιστή σας αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ παράλληλα διατηρείται η συμβατότητα με USB 2.0/USB 1.1. Επιπροσθέτως, όλα τα Flash Voyager USB 3.0 μοντέλα αντέχουν στους κραδασμούς, δεν επηρεάζονται καθόλου από το νερό και προσφέρουν λειτουργία Plun'n'Play με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.

Τα Flash Voyager USB 3.0 flash drives θα γίνουν διαθέσιμα στο ερύ κοινό τον Απρίλη, μέσω του κορυφαίου δικτύου διανομής της Corsair. Οι προτεινόμενες τιμές ανέρχονται στα $19.99 για τα 8GB, $29.99 για τα 16GB και $69.99 για τα 32GB.

[img_ALT=Corsair Flash Voyager USB 3.0 @ CeBIT 2011: Σε δελεαστικές τιμές!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d6d10615c735.jpg[/img_ALT]

Corsair Press Release

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους σε λογικές τιμές (αναφέρομαι στα GTR)!

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Flash Voyager (USB 2.0) που έχω και αν αγάραζα flashακι, πάλι Corsair θα έπαιρνα :D

Να υποθέσω ότι, δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά τις επιδόσεις τους; :(

Link to comment
Share on other sites

Λόγω του ότι δεν υπάρχει ακόμα φωτογραφία, έβαλα μια των GTR. Οι τιμές της είδησης όπως πολύ σωστά υπέδειξε ο Χαρούλης είναι για τα απλά Flash Voyager USB 3.0 ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now