George_o/c

Η OCZ εξαγοράζει την Indilinx - Τι γίνεται με την SandForce;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η OCZ εξαγοράζει την Indilinx - Τι γίνεται με την SandForce]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]Το OCZ Technology Group ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι αγοράζει την ΝοτιοΚορεάτικη Indilinx, μεγάλη κατασκευάστρια εταιρεία ελεγκτών και software για Solid State Drives. Η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση της OCZ, την θέλει να παραχωρεί μετοχές αξίας $32 εκατομμυρίων στην Indilinx, προκειμένου να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της. Αν θυμάστε καλά, όταν η OCZ αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της πέρα από τα τροφοδοτικά και τις μνήμες RAM, η Indilinx αποτέλεσε τον πρώτο της συνεργάτη. Από τότε όμως τα πράγματα άλλαξαν και πλέον η OCZ συνεργάζεται κατά κύριο λόγο με την SandForce.

Το κατά πόσο θα αφήσει τους ελεγκτές SandForce η OCZ δεν το ξέρουμε, πάντως η εξαγορά της Indilinx θα της δώσει την δυνατότητα να επενδύσει στην τεχνολογία των controllers και πιθανών να κατασκευάσει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Η εξαγορά της Indilinx θα έχει ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα. Αρχικά, η OCZ δήλωσε ότι θα προωθήσει τον Tinkerbell controller, ιδιαίτερα διάσημος σε eMMC storage λύσεις όπως tablets, smartphones, netbooks και GPS συσκευές. Επιπλέον, φημολογείται ότι θα επιταχύνει οπωσδήποτε τις διαδικασίες παραγωγής του πολυαναμενόμενου Indilinx SATA 6.0 Gbps controller, γνωστός με την κωδική ονομασία JetStream.

[img_ALT=Η OCZ εξαγοράζει την Indilinx - Τι γίνεται με την SandForce]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d7f926c9a54b.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now