George_o/c

Kingston SSDNow V100: Η Kingston συνιστά αναβάθμιση firmware σε ορισμένα μοντέλα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston SSDNow V100: Η Kingston συνιστά αναβάθμιση firmware σε ορισμένα μοντέλα!]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Η Kingston εντόπισε πρόσφατα ένα τεχνικό πρόβλημα με το firmware κάποιων SSDs της, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή αστάθεια στην καθημερινή συμπεριφορά τους. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωσή της: Ανακαλύψαμε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη σειρά SSDNow V100 το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες του δίσκου. Παρόλο που το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει παρατηρηθεί σε ένα μικρό ποσοστό μονάδων, η Kingston συνιστά όλοι οι δίσκοι V100 να αναβαθμιστούν με το καινούριο firmware ώστε να αποφευχθεί πιθανή βλάβη. Οι κωδικοί προϊόντων που επηρεάζονται είναι οι SV100S2/64GZ, SV100S2D/64GZ, SV100S2N/64GZ, SV100S2/128GZ, SV100S2D/128GZ, SV100S2N/128GZ, SV100S2/256GZ, SV100S2N/256GZ και SV100S2N/256GZ. Να σημειωθεί ωστόσο πως κανένα άλλο προϊόν Kingston της σειράς SSDNow - με κωδικούς προϊόντων SNE, SNM, SS, SNV, SNVP και SVP - δεν επηρεάζεται από αυτό το πιθανό πρόβλημα.

Η αναβάθμιση firmware για την επιδιόρθωση του τεχνικού προβλήματος είναι διαθέσιμη μέσω της Τεχνικής Υποστήριξης της Kingston. Όπως με τις περισσότερες αναβαθμίσεις firmware, συνιστούμε να κάνετε back up τα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε.

Η ικανοποίηση των πελατών και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας της Kingston. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα ενημερωθούν για την ύπαρξη του firmware ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το δίσκο τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση του firmware από τη σελίδα: Kingston Technology Company - Support - Solid-State Drives.

[img_alt=Kingston SSDNow V100: Η Kingston συνιστά αναβάθμιση firmware σε ορισμένα μοντέλα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614d938010669cf.jpg[/img_alt]

Kingston Press Release

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Εχω εναν 64ρι στο φορητο της δουλειας. Εχω προγραμματισει αναβαθμιση για σημερα. Ελπιζω να μην γινουν χειροτερα τα πραγματα (αν και υπαρχει μια σχετικη εμπιστοσυνη προς την Kingston, δεν ειναι και τυχαια).

Θα ενημερωσω για την κατασταση, ετσι για να ξερει και οποιος αλλος εχει...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now