$@39@

General Android Thread

Recommended Posts

Δυστυχώς το HD θέλει ένα κλικ παραπάνω διάβασμα, από όλα τα άλλα HTC.

Ναι, το ξέρω αυτό, απλά υπάρχουν guides που και να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις, δεν έχεις πρόβλημα ;)

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το HD θέλει ένα κλικ παραπάνω διάβασμα, από όλα τα άλλα HTC.

Για τη μπαταρία έχει δίκιο ο Ζάχος, είναι αίσχος...ούτε μια μέρα με απλή χρήση, πόσο μάλλον όταν το χρησιμοποιείς όλη μέρα.

δεν θελει λιγο παραπανω..ακομα και το ρουτ το εχουν κανει επιστημη ετσι οπως ειναι κλειδωμενο..:(

ζαχο αυτη την εφαρμογη που ζητας ειναι το applanet,απλα δεν ειναι τοσο καλο οσο η αντοιστηχη iphone εφαρμογη..

αν θες βοηθεια με το gps στειλε πμ;)

επισης το touch το ρυθμιζεις τουλαχιστον στο δικο μου ρυθμιζεται η "ευαισθησια" του. οπως επισης μπορεις να καλιμπραρεις την μπαταρια σου να αντεχει παραπανω.δεν μπορω να βοηθησω πολυ με desire hd αλλα λογικα θα εχει και για το δικο σου.

το μονο που με χαλαει στο iphone 4,ειναι οτι δεν αφαιρειται η μπαταρια,οτι δεν εχει τις αρχικες οθονες των android με οτι συνεπαγεται αυτο και το μεγεθος της οθονης του.

παντως αν του αφιερωσεις χρονο και διαβασεις μερικα πραγματα πιστευω δεν θα θες να το αλλαξεις;)

edit: υπαρχει και κερνελ που βλετιωνει τον ηχο;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να χαρακτηριστουν προβληματα αλλα ας απαριθμησω μερικα:

1) Αθλιο ηχειο.. σε σημειο να εχω χασει πολλες κλησεις γιατι το κινητο το κουβαλω στο τσαντακι, μεσα σε θηκη.

2) Το σημα ειναι για τα πανηγυρια στην καλυτερη. Μπορει το iphone4 να εχανε το σημα οταν το κρατουσες με συγκεκριμενο τροπο, αλλα το Desire HD δεν εχει καν σημα.

3) Οταν μιλας, το touch screnn δεν απενεργοποιειται με αποτελεσμα να εχει πατηθει το mute με το μαγουλο (ακουσων, ακουσων) και να μου το κλεισει ο αλλος επειδη δεν με ακουγε.

4) Η μπαταρια ειναι οχι για να την κλαινε οι ρεγγες, αλλα για να την πεταξεις στα σκουπιδια.

5) Οι δωρεαν εφαρμογες δεν ειναι τοσο δωρεαν τελικα. Στο iphone μετα το jailbreak, εβρισκες, εγκαθιστουσες, τελος. Εδω γιατι πρεπει να πληρωσω για να παιξω NFS ή να βαλω το navigon?

6) To touch screen μην εχετε αυταπατες. Δεν πλησιάζει ουτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ το iphone4. Δεν εχει ουτε την ευκρίνεια, ουτε την απόκριση, ουτε την ευαισθησία του.

7) Root... Καλα πλάκα μας κανουν. Στο γιωτοφωνο, κατέβαζες εφαρμογή, πατούσες ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΚΤΡΟ στο πρόγραμμα που ελεγε JAILBREAK και ήσουν ετοιμος. Για το root στο android θελει να κάτσεις να διαβάσεις μερικές ωρίτσες και αν...

Αυτά ήταν μερικά.... έχω και κανα 2 ακόμα, αλλα νομίζω τα υπόλοιπα είναι θέμα συνήθειας.

Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να το βγάλω προς πώληση. Νομίζω είναι το 2ο τηλέφωνο που θα δώσω τόσο σύντομα.

1) Πριν το παρεις θα επρεπε να ξερεις οτι γενικοτερα ολα τα HTC δεν εχουν ηχειο.

2)Για το σημα δεν εχω διαβασει-ακουσει κατι καπου... μηπως τυχαινει?

3)πανω αριστερα δεν εχει τον ανιχνευτη? εμενα στο HD2 εχει, αν εχει γιατι δεν θυμαμαι αν εχει μηπως κατα καποιο τροπο εχει απενεργοποιηθει?

4)Τι χρηση του κανεις? Τι εχεις ανοιχτο? Πως το φορτιζεις? Δεν κραταει και 3 μερες....

5)Υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες... Στο android πλεον και custom ρομ να βαλεις δεν χρεαζεται να κανεις τιποτα backup παραμενουν οπως εχουν. Στο iOS backup και backup.

6) Το γυαλι που χρησιμοποιει ο Steve Jobs ειναι κλασεις ανωτερο, γλυστραει το χερι σου και πεντακαθαρο να ειναι και γενικα η αποκριση ειναι ανωτερη στην apple.

7)συμφωνω με το root.

KATA TA AΛΛΑ...

αποψη μου ειναι οτι ειναι παρα πολυ ακριβο το Desire HD για αυτα που δινει χιλιες φορες να χτυπησεις Galaxy S και πιο λεπτο και πιο καλη οθονη και καλυτερα χρωματα.

Το κακο με την HTC ειναι οτι το ΗD2 με το Des HD δεν εχει διαφορες που να πεις οτι θα σε κανουν να το αγορασεις με την μια. Ειναι λιγο καπως. Ειναι ουσιαστικα HD2 με Android. Για αυτο και ολες οι Rom ταιριαζουν γαντι στο HD2.

ΓΕΝΙΚΑ, εμεις οι HD2 :D μπορουμε και παιζουμε πολυ με ROM γιατι το HD2 ηταν η επομενη μερα στην HTC ηταν αλλαγη εποχης και πλεον ολα τα κινητα (αυτα που εχουν βγει μεχρι τωρα- μετα το HD2) ειναι βασιζμενα στο HD2.

και να το πουλησεις τωρα Ζαχο θα χασεις πολλα λεφτα. Μιλαμε το εχουν ισοπεδωσει παντου το κιν. μεχρι και με 300?+εγγυηση το βρισκεις σε αγγελια, περιμενε την επομενη επιδοτηση και χτυπα ενα iphone 5 εφοσον δεν μπορεις να αποχωριστεις το μηλο.

Ααααα ξεχασα, μεχρι και το περιβλημα του Des HD ειναι ιδιο με το HD2 αλουμινια και ιστοριες....

Απαντησε αν μπορεις στις ερωτησεις μου περι μπαταριας κλπ :)

AYTA :D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω πάντως ότι είσαι λιγάκι υπερβολικός Ζάχο. Είχες συνηθίσει στο Iphone4 που πραγματικά είναι ένα καταπληκτικό κινητό και πάρα πολύ ευκολόχρηστο και το Desire HD δείχνει στα μάτια σου πολύ κατώτερο από αυτό που πίστευες. Δεν είναι έτσι όμως. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά κινητά με τελείως διαφορετικές νοοτροπίες. Άποψη μου είναι ότι η πλειοψηφία των χρηστώ που αγοράζει Android είναι χρήστες που ψάχνονται και μπορούν και φέρνουν το τηλέφωνο στα μέτρα τους. Πιστεύω ότι είσαι ψαγμένος χρήστης μιας και έχεις πολύ μεγάλη σχέση με την τεχνολογιά αλλά απλώς είχες συνηθίσει το Iphone. Συμφωνώ με αυτό που έχει πει ο Νορντ ότι αν δώσει το κινητό του πχ στη μητέρα του δεν θα το καταφέρει και δεν θα της αρέσει, ενώ αν της δώσερι το iphone πολύ απλά σε λίγες ώρες θα το έχει μαθει και θα το δουλεύει εύκολα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το συμπέρασμα που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν πρέπει να πετάξεις-πουλήσεις-μειώσεις γενικά το κινητό γιατί ακόμα το βλέπεις όπως είναι, μόλις μάθεις και μπεις στο τριπάκι να πειράξεις πραγματικά θα το ερωτευτείς και δεν μπαίνεις μετά ούτε καν στον κόπο να το συγκρίνεις πάλι με το Iphone ;)

Link to comment
Share on other sites

@Pastel:

1) Το ηξερα. Απλα δεν πιστευα οτι ειναι ΤΟΣΟ χαλια.

2) Ελα ντε... μηπως τυχαινει? δεν νομιζω οτι τυχαινει. Περναω απο συγκεκριμενα σημεια και οταν με το iphone επεφτε αρκετα το σημα αλλα συνεχιζα να μιλαω, με το Desire κοβεται η κληση.

3) Μια χαρα τον εχει τον ανιχνευτη. Αλλα το touch συνεχιζει να δουλευει και πατιεται το mute.

4) Απο το τηλεφωνο δεν εχω τιποτα ανοιχτο. Wireless, bluetooth, mobile data ειναι ΟΛΑ κλειστα.

Και κραταει με το ζορι 2,5 μερες. Να μην πω καλυτερα ποσο κρατουσε το iphone4 με ολα τα παραπανω κλειστα... θα εχουμε καρδιακα.

5) Εφαρμογες υπαρχουν δεν αντιλεγω... αλλα εδω μιλαμε για τις εφαρμογες τις οποιες πρεπει να πληρωσω. Να φανταστω οτι ακομα και μετα το root δεν αλλαζει κατι.

Γενικα, δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα που εδωσα, αν εκανε την δουλεια που ηθελα. Δεν μιλαω να δουλειες οπως το να φτιαχνει καφε και να πηγαινει τα παιδια στο σχολειο. Μια μπαταρια και ενα ηχειο ομως θα επρεπε να εχει.

@papakias: Δεν νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος. Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο απ'ολα ειναι οτι καθεσαι διαβαζεις στα φορα, μαθαινεις αποψεις και εχουμε την @@@@@@ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ να μη λεμε τα στραβα. Αρκει το δικο μας να ειναι το καλυτερο, πιο ομορφο, πιο φθηνο. Μια ζωη αυτο το πραγμα. Και οχι, ουτε περιεργος ειμαι.

Link to comment
Share on other sites

2+3) μηπως εχει προβλημα σε κατι? Ρωτα Ace Hellas.

4)Toσο κραταει, μια χαρα ειναι για την μπαταρια του....

5)Εννοειται οτι αν γινει root ολα ειναι τσαμπα :)

Θελει ψαξιμο Ζαχο και δεν βλεπω να εχεις κουραγιο να το ψαξεις εκτος και αν εχεις.

Ειπες στον Σακη για τα στραβα, εγω στα ειπα πιο πανω....

Την Apple δεν την μισω την συμπαθω, απλα HTC+Android ειναι αλλο πραμα. Μπορει να ειμαι ενθουσιασμενος που εχω HD2 και κανω τα παντα αλλα θελω να ειμαι και αντικειμενικος.

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

απλα HTC+Android ειναι αλλο πραμα.

Μπορει να ειμαι ενθουσιασμενος που εχω HD2 και κανω τα παντα αλλα θελω να ειμαι και αντικειμενικος.

.............................

Τι διαφορά έχει απ το samsung + android?

Link to comment
Share on other sites

Ζάχο είσαι ένα βήμα μετά τον LevelOne.

Έδωσε το iphone για να πάρει android, αλλά τον κόβω σε iphone να καταλήγει πάλι :hehe:

Πέρα από τα ψέματα εκτός από apps και εμένα δεν με νοιάζει κάτι άλλο. Με αυτή την προυπόθεση πήρα το S, αλλά έλα που χωρίς το lagfix με 2.2 κολλάει...

Δεν μπαίνω στον κόπο να κάνω root, γιατί και να το κάνω δεν θα σχοληθώ. Άρα περιμένω την 2.3. Aν συνεχίσει να έχει το πρόβλημα με το lag....θα φάει πόδι :P

Link to comment
Share on other sites

@σοφο πληροφοριακα εβαλα την 2.3.3..! παει πολυ καλα το κινητο..!αν δεν ασχοληθεις δεν εχει "ουσια" πραγματικα..!σαν εμενα που εχω βαλει υδροψυξη και εχω 2,6 τον επεξεργαστη..

θα δειτε με αλλο ματι μολις διαβασετε λιγο και αλλαξετε την πρωτη ρομ..! βαλε εστω μια custom 2.2.1 απλα για την δοκιμη..!

οσο για τις 2,5 μερες αυτονομια ειναι πολυ καλη αν αναλογιστεις τις ιντσες της οθονης την χωρητικοτητα της μπαταριας κοκ..!εξαρταται βεβαια και απο την ομιλια sms κτλ που εκανες..! μετα το τελευταιο καλιμπραρισμα με ανοιχτα τα widgets κτλ με λιγο wifi,καθολου gps παρα μονο οταν βγαζει φωτο κτλ κτλ 3+μερες.. πριν ασχοληθω εβγαζε 2 με το ζορι με ολα αυτα..αν φαινονται ολα αυτα υπερβολικα δεν εχετε παρα να δοκιμασετε..!:P

Link to comment
Share on other sites

@Pastel:

1) Το ηξερα. Απλα δεν πιστευα οτι ειναι ΤΟΣΟ χαλια.

Με το Desire HD my friend δεν εχω εμπειρια, αλλα το HD2 ακουγεται σε ολον τον οροφο εδω στη δουλεια - σε σημειο που με κοροιδευουν και λενε οτι δε χτυπαει το κινητο μου αλλα ειναι το ραδιοφωνο :P

Νομιζω οτι εισαι απλα κουφος :hehe:

(ναι παστελιδη, το ποστ του μηνα ειναι αυτο σαν τον gpr)

Link to comment
Share on other sites

Με το Desire HD my friend δεν εχω εμπειρια, αλλα το HD2 ακουγεται σε ολον τον οροφο εδω στη δουλεια - σε σημειο που με κοροιδευουν και λενε οτι δε χτυπαει το κινητο μου αλλα ειναι το ραδιοφωνο :P

Νομιζω οτι εισαι απλα κουφος :hehe:

(ναι παστελιδη, το ποστ του μηνα ειναι αυτο σαν τον gpr)

ΠΟΣΗ ΗΣΥΧΙΑ έχετε εκει μεσα στο πλαίσιο?

Link to comment
Share on other sites

σημερα κατσαμε για καφεδακι με τον φιλο με το dhd για να το ρουταρουμε αφου θελει να παρει backup για να βαλει καμια custom rom. και οντως οδηγουν τα πραγματα οτι ισως εχεις ελλατωματικο κινητο ζαχο! οχι τοσο ως προς το σημα γιατι δεν ειχαμε γιωτοφωνο να το συγκρινουμε,(παντως διπλα διπλα με το δικο μου και τα 2 φουλ σημα μιας και εχουμε κεραια στα 50μετρα!)αλλα ο ηχος του ειναι παραπανω απο ικανοποιητικος και επισης μολις πλησιασει το κεφαλι στο κινητο η οθονη σβηνει αμεσως!εχει βγαλει καποιο επισημο update η htc? αν ναι το εχεις κανει?μηπως ετσι στρωσει η κατασταση!!:P

με τα πολλα βαρεθηκαμε και δεν καναμε ρουτ γιατι θελει ολοκληρη ιστορια:(

Link to comment
Share on other sites

ΗΤC HD2

Android Nand Rom: Ultimate Droid 3.2, Kernel:Tytung r8.3, Gingerbread 2.3.3

την περασα να δω τι λεει και ειναι πολυ κομπλε, παστελ στην reccomendαρω.

θα δω λιγες μερες με αυτην αλλιως παμε παλι πισω σε CleanDroid - Froyo 2.2.1 - CyanogenMOD 6.1.1 - με Undervolt 1190 kernel.

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Φλάσαρα και το δικό μου σε Darky 9.5 μετά από προτροπή του Πάνου :D (thank ya!)

Το κινητό έχει εντελώς άλλη αίσθηση. Πολύ πιο εύκολο και πάρα πάρα πολύ πιο γρήγορο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που παρατηρω ειναι οτι ο φουστης ο σναπντραγκον καιει ταμαλιοκεφαλα του. Τον κατεβασα στα 500 και η διαφορα στην καταναλωση ειναι αρκετα σημαντικη. Με οχι καιτλ τοσο σημαντικες θυσιες στην αποδοση. Νταξ, στα φλας που εχει το φορουμ μας κομπιαζει αλλα σε καμια περιπτωση δεξ σε κανει να λες οτι δεν το ανεχεσαι.

Που να φτιαχτει και και ενας σωστος κερνελ. Ακομα ολο προβληματα εχουν και οι 2 που εχουν βγαλει...

Sent from my x10 usin ton mama browser :P

Link to comment
Share on other sites

ΗΤC HD2

Android Nand Rom: Ultimate Droid 3.2, Kernel:Tytung r8.3, Gingerbread 2.3.3

την περασα να δω τι λεει και ειναι πολυ κομπλε, παστελ στην reccomendαρω.

θα δω λιγες μερες με αυτην αλλιως παμε παλι πισω σε CleanDroid - Froyo 2.2.1 - CyanogenMOD 6.1.1 - με Undervolt 1190 kernel.

αλλαξα σε HyperDroid-CM7-v1.0.4 "Ecstatic Eagle" με τον ιδιο kernel (Tytung_R8.3)

δεν ειναι ασχημη, εχει και μικροτερο DPI (167) και φαινεται κομπλε :D

Link to comment
Share on other sites

Καμιά καλή για το ZTE Blade γιατί η CM7 έχει θέμα με το GPS και το κινητό κάνει randomly shutdown. Το έψαξα χθες και δεν είναι θέμα κινητού, αλλά της rom.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ με τη nightly πάντως με shutdown δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά το gps στο είχα πει ότι παίζει θέμα και δεν νομίζω ότι είναι της ρομ το πρόβλημα αλλά γενικά στην 2.3.3 Δοκι΄μασε αν θες την Swedish Spring.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now