$@39@

General Android Thread

Recommended Posts

Απλώς είναι το λιγότερο γελοίο για την HTC να σταματήσει την υποστήριξη όσον αφορά το λογισμικό, σε ένα από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα της. Μία επίσημη έκδοση είναι πάντα 100% σταθερή και συμβατή με το τηλέφωνο στο οποίο απευθύνεται. Για τις ανεπίσημες εκδόσεις, να ξέρεις ότι υπάρχουν ένα κάρο developers που κάθονται και φτιάχνουν ανεπίσημες εκδόσεις και τις δίνουν στον κόσμο. Παίρνουν μία 2.3 ή 2.3.3 ή 3.0 και την φτιάχνουν-αλλάζουν και γενικά την κόβουν και τη φέρνουν στα μέτρα που θέλουν. Υπάρχουν και ομάδες ατόμων που ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Π.χ. εγώ έχω στα κινητά μου CyanogenMod Roms που είναι πολύ καλοφτιαγμένες, γρήγορες και γενικά αφήνουν πολύ καλή εντύπωση. Αυτές φτιάχνονται από μία ομάδα ατόμων που ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο, σε βαθμό που η Google τους είχε απαγορέυσει να βάλουν τα google apps στις roms τους, γιατί ήταν πολύ καλές σχεδόν εργοστασιακές.

Κατατοπιστικότατος :T:

Link to comment
Share on other sites

οχι σακη. αν δεν εχουν νεες εκδοσεις γιανα ασχοληουν, σιγα σιγα θα το αφησουν. λογικο ειναι αλλωστε.

σιγουρα δεν θα σταματησουν ολοι γιατι οι roms του desire ειναι παρομοιες με πολλα αλλα κινητα αλλα θα το δεις εν καιρω αυτο.

Link to comment
Share on other sites

βασικα αν μοιρασουν τους bootloaders του desire οπως σκοπευει να κανει με τις υπολοιπες συσκευες της η htc δεν φοβασαι κανεναν σακη..!!!:P:p η cm7 στο galaxy s εκανε πατατα στην ρομ.. γενικα δεμ ειναι ετοιμη..!εχει διαφορα bugs..!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα. Μακάρι να δώσουν τους bl και να γίνει αυτό που λες. Τότε όντως δεν θα με πειράζει καθόλου που δεν υπάρχει επίσημη, και ίσα ίσα η HTC θα πει αφού δεν θα ασχοληθώ εγώ άλλο, τουλάχιστον ας ασχοληθούν άλλοι. Τώρα για τις CM7 γενικά υπάρχουν Bugs στις πιο πολλές συσκευές αλλού περισσότερα, αλλού λιγότερα. Σαν ρομς όμως είναι πάρα πολύ καλές. Το Blade μου κυριολεκτικά βελτιώθηκε με αυτές τις ρομ. Πέταξε το κινητό. Το ίδιο και το Desire.

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω τι γινεται με αυτες τις συσκευες,και το galaxy εχει διαφορα ταχυτητας,αλλα του λειπουν βασικα χαρακτηριστηκα..!δεν εχει ραδιο, δεν εχει καλο σημα σε σχεση με τις official coocked κτλ κτλ..!και στο galaxy εχει official υποστηριξη δεν παλευει ενας μονος του..και παλι ακρη δεν βγαζουν..!μια stable δεν εχουν βγαλει ακομα..!

Link to comment
Share on other sites

Με την 2.3.3 CM είχα θέμα στο desire με το gps. Μπορεί αν έβρισκε 10 δορυφόρους και να μην κλείδωνε ή να αργούσε πολύ. Τώρα στην 2.3.4 δεν το είδα πάλι αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως το Blade ακόμα και με την μαμά ρομ λάγκαρε απίστευτα. Με την CM 2.3.3 βελτιώθηκε πάρα πολύ και τώρα με την 2.3.4 είναι σχεδόν τέλειο.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως :T:

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ακριβώς έ? :hehe: Να σαι καλά ρε Άκη για τα καλά σου νέα :D

Sent from my f@ckin' amazing HTC-Desire 2.3.4 directy to Pastel's @55 :)...

edit: Παρακαλώ Κρίε, δεν κάνει. Εγώ να βοηθάω θέλω :)

Link to comment
Share on other sites

Έλα πάρτε κοντρίτσα ,αν είχε ομορφότερη rom το SII θα μάρεσε ακόμα πιο πολύ.;)

Η κόντρα πιστεύω είναι ανούσια σε θέματα οθόνης menu και cameras.

Αγαπάμε πια samsung και όχι HTC,το έχασε το παιχνίδι...δεν πειράζει,αυτή φταίει ενώ μπορούσε να τους mam@ει όλους.

Μεγάλη βίντεο κόντρα, Samsung Galaxy S II vs. HTC Sensation | Techblog

Link to comment
Share on other sites

Το S2 απλά τα σπάει... τέλειο απλά. Δεν έχει τέτοιο κινητό η HTC τουλάχιστον ακόμα. Και το sensation καλό αλλά δεν το φτάνει το S2 για κανένα λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now