Nomad

Crysis 2

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να κάνω κάποια σχόλια για το Crysis 2.

Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο τίτλο. Στο Crysis 1 τα γραφικά, το όλο περιβάλλον σε προδιαθέτει ότι πρόκειται για ένα game που πραγματικά όμοιο του δεν υπάρχει. Στο 2 είναι λες και παίζω κάτι ανάμεσα σε Alien vs Predator και Call of duty... Το περιβάλλον γραμμικό, δεν υπάρχει εκείνη η αίσθηση ελευθερίας του αχανούς περιβάλλοντος. Η Nanosuit 2 δεν έπρεπε να λέγεται 2 άλλα 0.2(!!!) γιατί απλά είναι κατώτερη από την πρώτη, σου δίνει την αίσθηση ότι σέρνεται. Η A.I απλά τραγική και στα ανώτερα επίπεδα δυσκολίας, ρίχνεις σφαίρες σε πολλά σημεία, οι εχθροί κινητοποιούνται στιγμιαία και έπειτα από 1s συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους(!!!!).

Ok κατανοώ ότι η Crytec ήθελε να φτιάξει ένα game το οποίο να μην λειτουργεί σαν το απόλυτο software benchmarh for pc αλλά να είναι λειτουργικό τόσο στα pc όσο και σε PS3 Xbox. Αλλά όχι και έτσι... Ειδικά για τους pc users είναι το λιγότερο κοροϊδία από μια εταιρεία που μας είχε συνηθίσει αλλιώς. Ας το έφτιαχναν super στο pc και από εκεί και πέρα ας πετσόκοβαν όσο ήθελαν στις κονσόλες, όσο και να έκοβαν μαγικό θα φαινόταν το αποτέλεσμα στις κονσόλες εν συγκρίση με Killzone και τέτοιο είδους FPS.

Κάτι τελευταίο, αν δεν κάνω λάθος το παιχνίδι υποστηρίζει μόνο DX9??

Link to comment
Share on other sites

Θοδωρή στο μετέφερα στην κατάλληλη θεματική ενότητα :)

Όντως ακούγεται ότι το παιχνίδι δεν είναι όπως το περιμέναμε και ναι όντως δεν υποστηρίζει DX11, ενώ διαφημιζόταν σαν το ΑΠΟΛΥΤΟ DX11 GAME και και και :hehe: Ωστόσο η Crytek ανακοίνωσε DX11 patch ήδη http://www.hwbox.gr/gaming-area/11758-crysis-2-directx-11-patch-announced.html :T:

Link to comment
Share on other sites

George δεν νομίζω ότι με ένα patch DX11 θα καταφέρουν να μας δώσουν μαγικά χαρακτηριστικά και κρυστάλλινη απεικόνιση. Δηλαδή το παιχνίδι παίζει 9 ή 10?

Link to comment
Share on other sites

Με 6990 stock (830-1250) και Q9505 stock παίζω περίπου με 50 frames average.

πως το βλέπεις?

Πρέπει να παίζει και ένα πρόβλημα με crossfire αλλά δεν μπορώ να βρώ πως βγαίνει off ο ένας πυρήνας στην 6990.

δεν υπάρχει σχετική επιλογή ακόμα νομίζω

Link to comment
Share on other sites

Λογικό είναι να παίζει με τη 280. Εδώ γνωστός μου παίζει ικανοποιητικά με μια 8800GT.!!! Πολύ ελαφρύ παιχνίδι αλλά στο crossfire παίζουν προβλήματα. Ελπίζω με τους επόμενους Drivers να διορθωθούν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω για εσας, αλλα δεν μου αρεσε καθολου ρε γαμωτο. Καλα που το επαιξα πριν το αγορασω. Single player gtp, multi γεματο cheaters, απορω γιατι βγηκε. Ουτε καν σε αναβαθμιση δεν μας οδηγησε. R.I.P.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now