George_o/c

Cooler Master Silencio 550: The value for money midi choice!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master Silencio 550: The value for money midi choice!]http://reviews.hwbox.gr/news/coolermaster.jpg[/NEWS_IMG]Θέλετε ένα φθηνό και συνάμα προσεγμένο κουτί, αλλά ο θόρυβος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή σας; Ρίξτε μια ματιά και στο Cooler Master Silencio 550, το νέο midi-tower από την Cooler Master που ευελπιστεί να κατακτήσει μια θέση στο γραφείο σας. Ερχόμενο με μπόλικο ηχομονωτικό υλικό και στα δύο panels, ελαχιστοποιεί τα επίπεδα θορύβου για να κοιμάστε ήσυχοι. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιεί δύο 120mm low-noise ανεμιστήρες που λειτουργούν στις 800RPM.

Οι διαστάσεις του Silencio 550 ανέρχονται στα 210 x 415 x 505 χιλιοστά. Το εξωτερικό του είναι ντυμένο στα μαύρα, με εξαίρεση το μπροστινό panel που διαθέτει mirror φινίρισμα. Κλείνοντας, μην αμελήσουμε να αναφερθούμε και στις θύρες επεκτασιμότητας: Hot-Swap HDD dock που υποστηρίζει 3.5" SATA drives, I/O panel με μία θύρα USB 2.0, μία USB 3.0 και audio ports, υποδοχή SD κάρτας, τρία 5.25" drive bays, ένα 2.5" tray και επτά 3.5" trays.

Το κόστος του; 74.50?. Τι άλλο δύναται να αποζητάτε σε αυτή την τιμή;

[img_ALT=Cooler Master Silencio 550: The value for money midi choice!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dc5a59c97679.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Τι ήμαρτον ρε; 25/03 κυκλοφορεί τα επίσημο Press Release και την ίδια μέρα λήγει το NDA και μπορούν να ανεβάσουν όλοι τα review τους. Πάντα έτσι ήταν Σάκη, ασχέτως του ότι δεν το άκουγες.

Link to comment
Share on other sites

Λίγο άσχετο,αλλά το Coolermaster Cosmos II πότε θα το δούμε..?

Στην Computex ..?

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: CoolerMaster Cosmos II

Το αργούν βέβαια πάρα πολύ εκεί στην Cooler Master. Σίγουρα θα το δείξουν στην Computex, αλλά ο Θεός μόνο ξέρει πότε θα βγει στην αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το τσίμπησα το κουτί. Αν εξαιρέσεις την πίσω μεριά που δείχνει λίγο άδεια, κατά τ' άλλα είναι απόλυτα χρηστικό, όμορφο, κομψό και η τιμή του λογική.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now