George_o/c

Deepcool Assassin: Δυνατή dual tower ψύκτρα εν όψη καλοκαιριού!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Deepcool Assassin: Δυνατή dual tower ψύκτρα εν όψη καλοκαιριού!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Η Deepcool ανακοίνωσε ότι μες στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει μια νέα ψύκτρα για επεξεργαστές, ισχυριζόμενη ότι μπορεί να μεγιστοποιήσει το cooling performance, διατηρώντας ταυτόχρονα τον θόρυβο σε χαμηλά επίπεδα. Η νέα Deepcool δημιουργία ακούει στο όνομα Assassin και έρχεται με επινικελωμένο dual-tower σχεδιασμό, οχτώ χάλκινα heatpipes διαμέτρου 6mm και δύο αθόρυβους ανεμιστήρες - έναν 120mm στην πίσω πλευρά που διώχνει τον αέρα εκτός κουτιού και έναν 140mm ανάμεσα στα δύο towers που σπρώχνει τον αέρα. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι δύναται να δεχθεί και τρίτο ανεμιστήρα στο μπροστά μέρος, αν και σίγουρα θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τα δύο πρώτα DRAM slots...

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή της Deepcool Assassin, μάθαμε όμως ότι θα υποστηρίζει Intel LGA775/1155/1156/1366 και AMD AM2/AM2+/AM3 επεξεργαστές.

[img_ALT=Deepcool Assassin: Δυνατή dual tower ψύκτρα εν όψη καλοκαιριού!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dcd9c87d3ed5.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Deepcool Assassin: Δυνατή dual tower ψύκτρα εν όψη καλοκαιριού!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dcd9c87e92b1.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δεν περίμενα ότι κάποιος θα το βρει τόσο γρήγορα :D Είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν, καμία μα καμία διαφορά! Δεν είναι θυγατρικές, απλά τα προϊόντα τους βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο και πωλούνται από δύο "διαφορετικά" brands. Όπως η Thermalright με την Cogage... Το κακό της υπόθεσης είναι ότι η Alpenfohn είναι ουσιαστικά μια Cogage. Κατάφερε δηλαδή να γίνει πιο γνωστή από την Deepcool :hehe: Τα κέρδη καταλήγουν στην ίδια πηγή βέβαια, οπότε δεν έχει και πολύ σημασία.

Link to comment
Share on other sites

Εν' το μεταξύ δεν φτάνει που αντιγράφουν την Noctua, δείχνουν και ψέματα. Αν δείτε τα renders στην είδηση για την K2 φαίνεται καθαρά ότι στην πάνω επιφάνεια υπάρχει ανάγλυφο το όνομα της Alpenfφhn.

Αν δείτε hands on -> EKL Alpenf?hn K2 | PC-Max: Hardware News und Tests η σχετική λεπτομέρεια έχει κάνει φτερά :D

Τώρα διακρίνω ότι και η Deepcool έχει κάποιο σχέδιο στην ίδια θέση (αν βλέπω καλά) αλλά είμαι τόσο σίγουρος ότι στην πράξη δεν θα γράφει τίποτα και αυτή :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now