George_o/c

OCZ Vertex 3 HWBOX.gr Review: There can be only one

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Vertex 3 HWBOX.gr Review: There can be only one]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]OCZ: Η εταιρία που έκανε τα Solid State Drives προσιτά στο ευρύ κοινό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τη δουλειά της, με πωλήσεις Solid State Drives που έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Δεν ήταν όμως πάντα η κατάσταση έτσι. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο πρόβλημα με τους Core series SSD, με τα συνεχή παγώματα και κολλήματα και τους αγανακτισμένους και απογοητευμένους ταυτόχρονα πελάτες οι οποίοι απαξίωσαν τη νέα τεχνολογία των SSD.

Στην παρουσίαση αυτή θα μιλήσουμε για τη νέα γενιά SSD της OCZ που ακούει στο όνομα Vertex. Στους Vertex SSD η OCZ προσδίδει το χαρακτηριστικό της ταχύτητας κάτι που έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Άραγε ισχύει το ίδιο και αυτή τη φορά;

Ο νέος λοιπόν OCZ Vertex 3 SSD έρχεται με ενσωματωμένο ελεγκτή της Sandforce και συγκεκριμένα τον SF-2281. Παρέα με 16 διπλά chip των 8GB κατασκευασμένα από την Intel με λιθογραφική μέθοδο των 25nm, το drive της δοκιμής μας παρέχει μια συνολική χωρητικότητα των 256GB. Από αυτά το 12.7% του συνόλου χρησιμοποιείται από το drive σε περίπτωση που κάποιο από τα ενεργά κελιά της μνήμης πάψει να λειτουργεί, δίνοντας στο τέλος διαθέσιμα συνολικά 223.47GB, κάτι που θα παρατηρήσει ο μελλοντικός αγοραστής μετά το format μέσα στα Windows.

Διαβάστε το υπόλοιπο review εδώ...

7304dd27e361d930.jpg

7304dd27ea15928e.jpg

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now