George_o/c

EVGA GTX 570 HD Classified @ Computex 2011: Classified is back!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA GTX 570 HD Classified @ Computex 2011: Classified is back!]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/NEWS_IMG]Νομίζω όλοι έχετε ακούσει λίγο πολύ για τις εκατοντάδες καμένες GTX 570 ανά τον κόσμο, κάρτες που χωρίς να στρεσάρονται πέθαιναν έτσι απλά λόγω του κακομελετημένου ηλεκτρικού κυκλώματος. Η EVGA πιστεύει ότι επιτέλους έλυσε το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα, ανακοινώνοντας στην Computex, την GTX 570 HD Classified. Το "Classified" στην ονομασία της κάρτας υποδηλώνει ότι απευθύνεται στα αγοραστικά κοινά των gamers και των overclockers.

Κατά τα λεγόμενα του hardwarecanucks, η GTX 570 Classified είναι κατάλληλα επανδρωμένη με 10-layer PCB, εξελιγμένο 6-phase digital PWM, voltage read points και θύρες εξόδου DisplayPort & full HDMI 1.4 (εξού και το HD). Η ενεργειακή δίψα της Classified καλύπτεται από ένα 6-pin και ένα 8-pin power connector.

Μες στις επόμενες μέρες θα σας έχουμε και φωτογραφίες της κάρτας από την Computex, ενώ ακούγεται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και GTX 580 Classified!

[img_ALT=EVGA GTX 570 HD Classified @ Computex 2011: Classified is back!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614de389f9d6a31.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να δούμε και revision σε άλλες εταιρίες - η 570 είναι τέρας ακόμα και για τους απαιτητικούς gamers και είναι κρίμα να είναι εκτός των επιλογών τους, μόνο και μόνο επειδή κάποιος τσιγκουνεύτηκε να βάλει 2 επιπλέον VRMs :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now