George_o/c

AMD Llano @ Computex 2011: Fusion APU vs Intel SandyBridge σημειώσατε Χ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Llano @ Computex 2011: Fusion APU vs Intel SandyBridge σημειώσατε Χ]http://reviews.hwbox.gr/news/amd.jpg[/NEWS_IMG]Σε μερικές εβδομάδες τα ράφια των καταστημάτων θα φιλοξενήσουν τα AMD Llano APUs και οι μικροί SandyBridge επεξεργαστές θα έχουν ακόμα ένα αντίπαλο. Τα Llano βασίζονται στην τεχνολογία Fusion της Advanced Micro Devices, κατά την οποία ο ελεγκτής μνημών DDR3, η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής ενσωματώνονται σε ένα μόνο die. Η γνωστή εταιρεία φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί την Intel στις αγορές των HTPCs, των laptops και των μικρών desktop επεξεργαστών.

Όπως ακριβώς οι SandyBridge χρειάζονται μια μητρική με H61, H67 ή Z68 chipset για να μπορέσει ο χρήστης να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες των ενσωματωμένων Intel HD 2000 & 3000 καρτών γραφικών, έτσι και οι AMD Llano απαιτούν την ύπαρξη ενός motherboard με A75 Chipset και FM1 Socket. Ας δούμε όμως τα πρώτα αποτελέσματα της μάχης των AMD Llano με τους Intel Sandy Bridge, τα οποία τα εξασφάλισε το ocworkbench σε συνέντευξη με την AMD στην Computex.

[img_ALT=AMD Llano @ Computex 2011: Fusion APU vs Intel SandyBridge σημειώσατε Χ]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614de4a220693fd.gif[/img_ALT]

[img_ALT=AMD Llano @ Computex 2011: Fusion APU vs Intel SandyBridge σημειώσατε Χ]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614de4a2206de32.gif[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now