chri5ti9

ΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?

Recommended Posts

Καλημερα ολους εδω και καιρο σκεφτομαι για μια αναβαθμισουλα.Θα παρω την asus maximus formula gene και θα βαλω πανω και 2η gtx460 για sli.Σκεφτομουν εαν το 600αρι τροφοδοτικο που εχω τωρα αντεξει ή αν χρειαζεται να το αντικαταστηση με ενα 700 ή 750.Για 750 σκεφτομουν το corsair 750tx και 700αρι της coolermaster το silent pro 700.Ελεγα και για τα καινουρια τα 700αρια της corsair τα gs αλλα δεν εχω ακουσεισ και τα καλυτερα.Θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε αυτην την επιλογη μου?

Link to comment
Share on other sites

Ναι το pc ειναι αυτο απλως περιμενω να μου πειτε και για psu και τα περνω και μητρικη και 2η καρτα και τροφοδοτικο μαζι.

Link to comment
Share on other sites

Στο όριο είσαι,σε idle με GTX 460 σε SLi θα σου τρώει 550W περίπου (μαζί με όλο το σύστημα),σε load όμως παραπάνω.Καλύτερα να πάρεις νέο τροφοδοτικό.Πόσα διαθέτεις για τροφοδοτικό ;

Link to comment
Share on other sites

αποψη μου, μην πας απο 600 σε 700 ή 750. αν εχεις προβλημα με το Psu σου με την 2η gpu (αν ειναι καλο το 600αρι σου, θα εισαι κομπλέ πάντως), πανε σε κατι μεγαλυτερο κανα 850αρι για να εχεις "αερα" στο συστημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλο ρε συ δεν λεω αλλα θα εχω πρβλημα γτ ειπα γενικα να κατσει η αναβαθμιση κατω απο τα 400 και τελικα μου 440-450 και ακομακαι τα 20 ευρω ειναι πολλα για τους καιρους που ζουμε.Εσυ φιλε μου προσωπικα εχεισ εμπειρια απο τα gs της corsair?Αν βγαζουν αρκετα amperre και τετοια αν ειναι να παρω εκεινο.Το συγκεκριμενο το gs που εδειξες επειδη μενω Σαλονικα θα το παρω απο τα Vision studios με 109 ευροπουλα.

Link to comment
Share on other sites

για την μικρη αυτη διαφορα παιρνεις το ΤΧ που εχει 50w παραπάνω και εχει και 80PLUS πιστοποίση, 5Α παραπάνω στην 12αρα και ειναι και modular. αν τα παραπάνω βλεπεις οτι αξιζουν τα 15? διαφορα, τοτε παρε το TX αλλιως και με το GS μια χαρα θα εισαι.

αλλα πρωτα δες αν παιζει και το παλιο σου με τις 2 κάρτες.

σε pc φιλου παιζουν 2 460 με 650αρι psu απλα δεν ασχολειται με oc κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Το τροφοδοτικό που προτείνει ο AMDnord,είναι καλό.Τσίμπα το.

Γενικά τα τροφοδοτικά της Corsair είναι πολύ καλά.Δεν θα χρειαστεί να πάρεις καινούργιο τροφοδοτικό όταν θα κάνεις και άλλη μια αναβαθμισούλα.

EDIT :

Τις κάρτες σου θα τις κλοκάρεις..?

Link to comment
Share on other sites

Mπα οχι δεν νομιζω για κλοκαρισμα των καρτων.Το δικο μου το τροφοδοτικο δεν εχει αρκετα 6πινα και ετσι δεν το σκεφτομαι καν.

Link to comment
Share on other sites

μην το δεις περιεργα αλλα για 130? μιλα με τον μορτη γιατι νομιζω πως ειναι καινουριο το psu που πουλάει. σφραγισμενο ζελατίνες κλπ.

http://www.hwbox.gr/upgrade-packages-full-pcs-sales/12276-hardware-sales.html#post154340

http://www.topower.com/product/powerbird1100_pba.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now