GeorgeMan

Chronos και Chronos Deluxe: Νέοι SSD, από τη Mushkin!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Chronos και Chronos Deluxe: Νέοι SSD, από τη Mushkin!]http://reviews.hwbox.gr/news/mushkin.jpg[/NEWS_IMG]Η Mushkin σήμερα ανακοίνωσε την είσοδό της στο χορό των SSD δίσκων, με τις πρώτες της σειρές, τους Chronos και Chronos Deluxe, οι οποίοι θα κάνουν χρήση του πασίγνωστου ελεγκτή της SandForce με όνομα SF-2281 (άρα θα υποστηρίζουν SataIII διασύνδεση). Ο διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων της Mushkin δήλωσε: "Αυτές οι νέες σειρές δίσκων SSD είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην μακρά ιστορία παροχής προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων σε στερεά κατάσταση, της εταιρείας. Ο τομέας αυτός, στον οποίο είχαμε ήδη μεγάλες επιτυχίες κατά το παρελθόν, αναμένεται να συνεχίσει τη παράδοση με τους νέους δίσκους Chronos SSD. Οι χρήστες που διαθέτουν υπολογιστή με θύρα SataIII ή θα αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους στο προσεχές μέλλον, δεν θα βρουν καλύτερο δίσκο σε ο,τι έχει να κάνει με την απόδοση και την τιμή."

Εμείς δεν έχουμε παρά να αναφέρουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εν λόγω δίσκων, που όπως θα έχετε ήδη φανταστεί, θα είναι πανομοιότυπα με πολλές ακόμα υλοποιήσεις. Θα έχουν μέγεθος 2,5", θα πετυχαίνουν ταχύτητες 560MB/s και 530MB/s στην ανάγνωση και την εγγραφή δεδομένων αντίστοιχα, 90000 IOPS σε 4k random writes (μάλλον για το μοντέλο Deluxe ο λόγος), ενώ πιθανότατα θα κάνουν χρήση τσίπ MLC NAND μνήμης τελευταίας τεχνολογίας (25nm). Αναμένεται να έρθουν σε χωρητικότητες 120 και 240GB τουλάχιστον. Περισσότερα γι' αυτούς σύντομα...

[img_ALT=Chronos και Chronos Deluxe: Νέοι SSD, από τη Mushkin!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784def8150bd3de.png[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Γράφεται ότι οι SandForce δεν έχουν μακροζωία και δεν μπορούν να επιτύχουν τα νούμερα Read/Write που διαφημίζουν οι εταιρείες. Το δεύτερο το αναφέραμε πολλάκις στο review του Vertex 3 που έρχεται με SandForce controller κι αυτός - πολύ απλά δεν έπιανε τα νούμερα που έλεγε η OCZ με τίποτα και πάλι όμως ήταν πιο ψηλά από τον ανταγωνισμό.

http://www.hwbox.gr/reviews/12147-ocz-vertex-3-review-there-can-only-one.html#content_start

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now