George_o/c

Sony S1 & S2: Τα πρώτα android tablets της Sony είναι γεγονός!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sony S1 & S2: Τα πρώτα android tablets της Sony είναι γεγονός!]http://reviews.hwbox.gr/news/sony.jpg[/NEWS_IMG]Τα πρώτα Android tablets της Sony είναι πλέον γεγονός! Η συγκεκριμένη αγορά ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς, χτυπώντας δραστικά τα netbooks, οπότε η Sony δεν αντιστάθηκε και μπήκε στο χορό. Ανακοίνωσε ότι τέλη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τα 9.4" S1 και 5.5" S2, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από αρχές Αυγούστου. Το S1 όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έρχεται με μία οθόνη αφής, ενώ το S2 με δύο. Βασιζόμενα στο λειτουργικό Android Honeycomb, διαθέτουν ολοκληρωμένο NVIDIA Tegra 2 System-On-a-Chip (SoC), υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Wi-Fi και 3G/4G και επιπλέον θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε διασκεδαστικά suites της Sony - Qriocity music, video services, PlayStation games.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2011 δείχνει ιδιαίτερα δυνατό όσον αφορά τα tablets. Ανυπομονούμε να δούμε τις προτάσεις ακόμα περισσότερων εταιρειών.

[img_ALT=Sony S1 & S2: Τα πρώτα android tablets της Sony είναι γεγονός!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dfb76eb8de03.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Sony S1 & S2: Τα πρώτα android tablets της Sony είναι γεγονός!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614dfb769a8d63f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now