GeorgeMan

Deneva 2: SSD και στο Enterprise τμήμα της αγοράς, από την OCZ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Deneva 2: SSD και στο Enterprise τμήμα της αγοράς, από την OCZ!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb8705c92f.jpg[/NEWS_IMG]H OCZ φαίνεται πως δεν έχει σταματημό στη παραγωγή δίσκων SSD. Έτσι λοιπόν, σήμερα ανακοίνωσε μια ακόμα νέα σειρά, αυτή τη φορά απευθυνόμενη στο Enterprise τμήμα της αγοράς, που δεν είναι άλλοι από τους Deneva 2! Οι SSD αυτοί θα βασίζονται σε eMLC NAND Flash τσιπάκια μνήμης, ενώ θα χρησιμοποιούν ελεγκτές της -καλά μαντέψατε- SandForce, και συγκεκριμένα της σειράς SF-2000. Θα κυκλοφορήσουν σε πολλαπλές διαστάσεις, 1.8", 2.5", καθώς και 3.5", θα συνδέονται μέσω SataIII και υπόσχονται τη παροχή ταχύτητας έως 550ΜΒ/s και 80.000 IOPS σε 4k random write. Καμία δήλωση από την OCZ περί τιμών μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν αναμένονται πολύ υψηλές, αφού και τα χαρακτηριστικά δεν είναι "εξωτικά".

[img_ALT=Deneva 2: SSD και στο Enterprise τμήμα της αγοράς, από την OCZ!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e0104c570d38.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι η OCZ συνεχίζει να είναι πιστή στο χρονοδιάγραμμά της. Ανακοινώθηκαν στην CeBIT, παρουσιάστηκαν ξανά στην Computex και λίγο μετά τσουκ κυκλοφορία :T:http://www.hwbox.gr/news/11470-hwbox-gr-cebit-2011-ocz-booth-1800mb-s-read-se-ssd-einai-gegonos.html

Link to comment
Share on other sites

Αναρωτιέμαι ποια είναι η αναλογία επιδόσεων/κόστος σε enterprise περιβάλλον στη χρήση τέτοιων ssd (σε μεγάλες χωρητικότητες) αντί κλασσικών hdd στις 10-15Κ rpm.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now