GeorgeMan

Ballistix Tactical και Elite: Δύο νέες σειρές μνημών από τη Crucial (Micron)!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ballistix Tactical και Elite: Δύο νέες σειρές μνημών από τη Crucial (Micron)!]http://reviews.hwbox.gr/news/crucial.jpg[/NEWS_IMG]Μόλις μπει το τρίτο τρίμηνο του 2011, η Micron Technology υπόσχεται να φέρει στα ράφια των καταστημάτων (υπό το πρίσμα της θυγατρικής Crucial) δύο νέες σειρές μνημών, κατάλληλες για enthusiasts, gamers, ακόμα και overclockers. Μένοντας πιστή στις παραδόσεις, θα ονομάσει τις νέες σειρές Ballistix, ωστόσο θα τις χωρίσει μεταξύ τους με ένα επιπλέον όνομα. Έτσι θα δημιουργηθούν οι Ballistix Tactical, που θα αποτελούνται από κιτ των δύο μνημών και θα περιλαμβάνουν μαύρο PCB και ψύκτρα για απομάκρυνση της εκλυόμενης θερμότητας. Οι μνήμες αυτές θα κυκλοφορήσουν στις συχνότητες των 1600, 1866, 2000 και 2133MHz DDR3, ενώ θα υπάρξει και ένα κιτ DDR2 στα 800MHz. Η δεύτερη σειρά που θα δημιουργηθεί, θα ξεχωρίζει από τη λέξη Elite στον τίτλο της, ενώ θα περιλαμβάνει μόνο DDR3 μνήμες, οι οποίες θα έχουν επίσης μαύρο PCB. Οι ψύκτρες σε αυτή τη σειρά θα είναι αρκετά μεγαλύτερες, θέλοντας να τονίσουν τον πιο high-end προσανατολισμό των Elite, γεγονός στο οποίο συμβάλλει και η ύπαρξη ενσωματωμένων αισθητήρων θερμοκρασίας. Οι μνήμες αναμένονται τον Σεπτέμβριο, σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.

[img_ALT=Ballistix Tactical και Elite: Δύο νέες σειρές μνημών από τη Crucial (Micron)!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e01354cc9f1d.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Ballistix Tactical και Elite: Δύο νέες σειρές μνημών από τη Crucial (Micron)!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e01354cd1fda.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Παντως οι μνημες εχουν ξεπεσει τωρα τελευταια...

Πιασαμε πολλά Mhz μεν, με 11ρια timings δε... Και ελαχιστα kits κλοκαρουν πολυ καλα.

Οι εταιρείες έκαναν στροφή στα PSC ICs λόγω χαμηλού κόστους και διαφημιστικών λόγων. Βγαίνουν και πουλάνε 2x2GB μνήμες 2133MHz στα 120? και ο άλλος τρελαίνεται, σου λέει εμένα γιατί να είναι στα 1066ΜHz οι DDR2 μου... Δεν σου λένε όμως ότι τα timings είναι 9-11-9 :P Το θέμα με τις μνήμες έχει παγώσει στα Elpida Hyper MGH-E & MNH-E ICs, αυτά ήταν τα τελευταία τα καλά. Με τον ερχομό του LGA2011 ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ισχυει οτι στους Sandy παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο το bandwith της μνημης απο τα timings ή ειναι και αυτο θεμα marketing ? Κι αν ναι ή οχι ποσο πολύ ?

Ας πουμε τι ειναι καλυτερο και ποσο

2133 με 9-11-9

ή

1800-2000 με 8-χ-χ ?

Link to comment
Share on other sites

[NEWS_IMG=Ballistix Tactical και Elite: Δύο νέες σειρές μνημών από τη Crucial (Micron)!]http://reviews.hwbox.gr/news/crucial.jpg[/NEWS_IMG]Οι ψύκτρες σε αυτή τη σειρά θα είναι αρκετά μεγαλύτερες, θέλοντας να τονίσουν τον πιο high-end προσανατολισμό των Elite, γεγονός στο οποίο συμβάλλει και η ύπαρξη ενσωματωμένων αισθητήρων θερμοκρασίας.
Νομίζω ότι αυτή η σειρά είχε και αισθητήρες θερμοκρασίας!

^^ :P

Ε είναι εφετζίδικο για 2 λεπτά, μετά καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει να βλέπεις τις θερμοκρασίες των μνημών.

4614c20692e63600.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now