caution

ASUS F1A75-V: Δύο νέες προσθήκες στο FM1 στρατόπεδο

Recommended Posts

[news_img=ASUS F1A75-V: Δύο νέες προσθήκες στο FM1 στρατόπεδο]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/news_img]Με τα Llano APUs να κερδίζουν έδαφος και εντυπώσεις στην κατηγορία τους, η κραταιά ASUS ανακοινώνει δύο μητρικές, γύρω από το FM1 socket. Πρόκειται για τις ASUS F1A75-V EVO και ASUS F1A75-V Pro. Αμφότερες, κινούνται γύρω από το AMD A75 chipset και απλώνονται στις τυπικές ATX διαστάσεις. Και οι δύο μητρικές είναι πληρέστατες με χαρακτηριστικά όπως Gigabit Ethernet, USB 3.0, SATA III, 7.1 ήχο, UEFI BIOS και DIGI+ VRM τεχνολογία. Η EVO δε, είναι η πρώτη FM1 socket μητρική που προσφέρει dual x8/x8 PCI-Express για υποστήριξη AMD CrossFireX. Πλήρη χαρακτηριστικά και τιμές, από τον επόμενο μήνα.

[img_alt=ASUS F1A75-V: Δύο νέες προσθήκες στο FM1 στρατόπεδο]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e04a04b7e063.jpg[/img_alt]

[img_alt=ASUS F1A75-V: Δύο νέες προσθήκες στο FM1 στρατόπεδο]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e04a04b88070.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

μηπως ειναι υπερβολη τοσο τουμπανακι μητρικη για fm1? ο στοχος δεν ειναι τα ενσωματωμενα γραφικα ? επισης να ρωτησω κατι αλλο , hybrid θα παιζει , η να μην δουλευει η gpu σε 2d ?

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι υπερβολή - όπως υπερβολή είναι και ο A8-3850, απλά κατά περίεργο τρόπο υπάρχουν πάντα αυτοί που είτε αγοράζουν είτε "χρειάζονται" ένα flagship, για να ασχοληθούν με μια πλατφόρμα.

Η ουσία του llano platform, imho, βρίσκεται στις πολύ φθηνότερες μητρικές και στα 65Wάρια APUs - και εννοείτε και στα αντίστοιχα φορητά ;)

Link to comment
Share on other sites

Θα έχεις την integrated μονάδα γραφικών που είναι αρκετά τσαχπίνα - και αν θέλεις θα γίνονται και cross κόλπα με τις κάρτες τις σειράς 6000 ;)

Γενικά σε γήινες αναλύσεις - μια χαρά gaming θα αντέχουν. Δες και το link @ "εντυπώσεις" στο άρθρο :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now