caution

Prolimatech Megahalems: Paint it black!

Recommended Posts

[news_img=Prolimatech Megahalems: Paint it black!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b1f79668e1a0.jpg[/news_img]Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Prolimatech Megahalems είναι μια ψύκτρα που έτυχε μεγάλη αποδοχής και αγάπης από τον air cooled κόσμο. Πριν από λίγες μέρες είδαμε το Rev.C, με τις βελτιώσεις στο mounting kit και την προσθήκη νέων sockets. Σήμερα, βλέπουμε το dual tower θηρίο των 130x158.7x74mm ντυμένο στα μαύρα. Το βασικό design παραμένει το ίδιο με τα έξι nickel-plated χάλκινα heatpipes και την pass through βάση, αλλά πλέον το μαύρο ματ χρώμα έχει αγκαλιάσει το σύνολο των αλουμινένιων fins. Η Prolimatech Megahalems Βlack Series υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα sockets (AMD AM3+,AM3,AM2+,AM2 και Intel LGA1155,LGA1156,LGA1366,LGA775) και φαίνεται ότι ζητάει το αναμενόμενο ποσό των ?54.90 για να ομορφύνει το case σας.

[img_alt=Prolimatech Megahalems: Paint it black!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e086146e0275.jpg[/img_alt]

[img_alt=Prolimatech Megahalems: Paint it black!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e086146a2dc7.jpg[/img_alt]

[img_alt=Prolimatech Megahalems: Paint it black!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e086146bf31a.jpg[/img_alt]

[img_alt=Prolimatech Megahalems: Paint it black!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e086146d23a7.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

εχει και τα ασημι heatpipes για να κανει την αντιθεση..!!μακραν η πιο ομορφη ψυκτρα!!!!και μετα βλεπεις και την noctua με τους μπεζ-σκατουλι ανεμιστηρες..!

Link to comment
Share on other sites

φιλτατε πανε444 εμενα η νοκτουα πλεον εχουν αρχισει και με αρεσουν αυτο το περιεργο χρωμα που λες.

θα εψηνα μια dh14 για να περισσευει στο σπιτι σε περιπτωσεις 2ου πισι/καθαρισμου υδροψυξης κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Πανέμορφη..!

Και απο επιδόσεις λογικά τερατάκι.

...ισχυρίζονται ότι η mat βαφή, δίνει περισσότερη επιφάνεια (βέβαια και μειωμένη ταχύτητα διέλευσης) οπότε σίγουρα θα τα πηγαίνει καλά. Εξ' άλλου το design ήταν πολύ σουξεδιάρικο. Μια - δύο ψύκτρες υπάρχουν που να το έχουν ξεπεράσει οριακά, και αυτό λόγω "τερατοποίησης" ;)

Link to comment
Share on other sites

Mπογια σε ψυκτρα=μειωμενη απαγωγη θερμοτητας-αυξηση θερμοκρασιας.

Το ιδιο ισχυει και για εναν βαμενο κυλινδρο μηχανης η για μια εξατμιση.Απλα πραγματα.

Απο την απλη χειροτερα θα πηγαινει.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα George στην συγκεκριμενη ψυκτρα δεν ξερω ακριβως τι θα κανει αλλα με βαση τις γνωσεις μου τα βαμενα αεροψυκτα πτερυγια κυλινδρων ανεβασουν τουλαχιστον 5 βαθμους παραπανω στης ενδηξεις των καντραν σε σχεση με εναν αβαφτο βουρτσισμενο νικελ.

Πιστευω θα ειναι λιγοτερο αποδοτικη αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελα κανα βαθμο πιο πανω απο τις αβαφτες.

Link to comment
Share on other sites

Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλή ανάμειξη έγινε ανάμεσα στη μπογιά και στο αλουμίνιο/χαλκό που χρησιμοποιείται. Πάντως η μεταφορά από τη βάση τα fins δεν πρέπει να έχει επηρεαστεί καθόλου!

Link to comment
Share on other sites

On topic:

Σαν ομορφια λεει καλυτερα απο την απλη. Τωρα οπως προειπε καποιος παραπανω,

δεν ξερω λογω της βαφης αν θα ειναι και καλυτερη ή κατα ποσο χειροτερη.

Και μια ερωτηση:

Σκευτομαι να αλλαξω τη μαμα ψυχτρα, και λεω για την Sythe mugen 3.

Σε σχεση με την Prolimatech Megahalems black ή και την απλη,

τι θα λεει? θα ειναι καλυτερη ή μπα?

Αν παρουμε και το παραγοντα τιμη υποψην ποια θα προτεινατε,

και ποια αλλη εχετε να προτεινετε εκτος απο αυτες τις 2?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα για Mugen 3 αν και εφόσον κοστίζει περίπου 40-45?, όσο δηλαδή έκανε η Mugen 2 :) Η Mugen 2 με έχει υπερκαλύψει! Απλά είναι σχετικά μεγάλη, όπως και η 3, οπότε δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο αυτό στην αγορά σου... Αναλόγως τα κριτήρια που έχεις ;)

Ξέρουμε 100% ότι το MSRP είναι 35.90? http://www.hwbox.gr/news-cooling-solutions/12513-scythe-mugen-3-sta-eiropaika-katastimata-me-timi-35-90-xoris-fpa.html. Με το 23% ΦΠΑ της Ελλάδας, πάει στα ~45? οπότε :) Έχει και ανεμιστήρα ;)

Link to comment
Share on other sites

το 775 ειναι περιεργο βασικα. εκει η TRUE νομιζω ειναι ακομα το τοπ πραμα εκτος αν εχω μεινει λιγο πισω.

και εγω πιστευω πως προβληματεκ> μουγκεν αλλα ειναι και το κοστος στην μεση που δεν ξερω αν δικαιολογει την μικρη διαφορα στην αποδοση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now