caution

Sharkoon Vaya: Entry-level mid-tower για value συστήματα

Recommended Posts

[news_img=Sharkoon Vaya: Entry-level mid-tower για value συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d1832b24ae.jpg[/news_img]H Sharkoon παρουσιάζει το Vaya, ένα mid-tower που μπορεί να μην αποτελεί το κρυφό όνειρο κάθε moder, αλλά σίγουρα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τιμή (?25) με την οποία εμφανίστηκε σε γνωστό ευρωπαϊκό κατάστημα. Τι αγοράζει λοιπόν κάποιος, με αυτά τα χρήματα; Πολύ περισσότερα απ' όσα θα περίμενε: Ένα μαύρο case με μαύρο εσωτερικό, με διαστάσεις 465x185x440mm και βάρος περί τα 5kg. To Sharkoon Vaya υποστηρίζει μητρικές με διαστάσεις ΑΤΧ, τέσσερις 5.25" και τέσσερις των 3.5", tool-free ευκολίες, Ι/Ο panel με συνδέσεις ήχου και USB 2.0 και παρέχει έναν 120mm ανεμιστήρα με κόκκινο φωτισμό, στο εμπρός μέρος, με δυνατότητα προσθήκης και άλλων. Ακόμα, παρέχονται σημεία και οπές για την διευκόλυνση του cable management καθώς και ένα μεγάλο άνοιγμα, για την ευκολότερη τοποθέτηση after-market ψυκτρών στο CPU. Τέλος, υπάρχει και μία στοιχειώδης πρόβλεψη για εγκατάσταση υδρόψυξης!

[img_alt=Sharkoon Vaya: Entry-level mid-tower για value συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e14ae0b68086.jpg[/img_alt]

[img_alt=Sharkoon Vaya: Entry-level mid-tower για value συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e14ae0b79dae.jpg[/img_alt]

[img_alt=Sharkoon Vaya: Entry-level mid-tower για value συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e14ae0b8f9a1.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εεε μάλλον τα consumer clinics αποφαίνονται σχετικώς, για τις προτιμήσεις του συγκεκριμένου target group.

Πάντως, δεν μου φαίνεται τοοόσο καγκουρικο το συγκεκριμένο - αν το έκαναν λίγο πιο βαθύ (2η φωτό) θα ήταν, νομίζω, ακόμα καλύτερο :)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ προσεγμενο εσωτερικο, πολυ ακυρο το εξωτερικο (η προσοψη).

Ειλικρινα, δε του ριξαν μια δευτερη ματια οι σχεδιαστες του ?

Link to comment
Share on other sites

Είναι απαίσιο, άθλιο και τρισάθλιο, χωρίς ίχνος αισθητικής..Σαν μια χοντρή με τεράστια περιφέρεια..αλλά κάνει 25 ευρώ......

μου θυμιζει λιγο το gigabyte aurora...

Αυτό όμως παίζει έντονα για το ρεκόρ..

Link to comment
Share on other sites

Ξέρω άτομο που αν του το δείξω και του πω ότι κάνει 25 ευρώ θα το αγοράσει. Αλήθεια στο λέω. Είναι απλά κάποιοι που γουστάρουν industrial φάση.

Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω καμία βιομηχανική φάση..εγώ βλέπω μόνο μια αηδία φάση...χαχα

Εντάξει αν ο άλλος δεν έχει στον ήλιο μοίρα ας μην πάρει κ υπολογιστή..ένα καλό κουτί μπορείς να βρεις με τα τριπλάσια λεφτά τώρα 25 ευρώ τι είναι ρε γμτ? 2 κάρτες κινητής κ μια μπύρα?

Link to comment
Share on other sites

25 ευρώ είναι όσο ένα ακριβό περιοδικό "εισαγωγής" - οπότε αν έρθει Ελλάδα σε αντίστοιχη τιμή και με καλή διαθεσιμότητα θα πουλήσει σαν τρελό.

Μην κρίνουμε μόνο από τους hwboxer παιδιά, που έχουν το μικρόβιο, υπάρχει μια ισχυρή πλειοψηφία που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για το πως δείχνει το κουτί κάτω από το γραφείο ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now