caution

NVIDIA Kepler: Καθυστερήσεις

Recommended Posts

[news_img=NVIDIA Kepler: Καθυστερήσεις]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/news_img]Προβληματικά yields και αρκετές καθυστερήσεις στο foundry της TSMC, φαίνεται να καθυστερούν την νέα σοδειά των 28nm Kepler της NVIDIA και να "ξεχειλώνουν" τα χρονοδιαγράμματά της. Ακόμα, υπάρχουν και οι πρώτες διαρροές για χαμηλότερες από τις προβλεπόμενες επιδόσεις, στα ήδη κατασκευασμένα chips, οπότε ο στόχος για launch στην εκπνοή του 2011 μοιάζει μη επιτεύξιμος και οι ανηπόμονοι θα πρέπει να περιμένουν το 2012 για να αρχίσουν τις αναβαθμίσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η TSMC θα έπρεπε να διεκπεραιώνει 28nm παραγγελίες από το Q4 του 2011 και να αρχίσει την πιλοτική παραγωγή των 20nm στο Q3 του 2012. Η AMD και τα "Southern Islands" GPUs της, καθώς και τα πρώτα 28nm APUs, που είναι προγραμματισμένα για το πρώτο μισό του 2012, δεν δείχνουν να επηρεάζονται από τις εν λόγω καθυστερήσεις, προς το παρόν.

[img_alt=NVIDIA Kepler: Καθυστερήσεις]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e18aa245a1e1.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο, να καθυστερήσουν γιατί έχουμε κ μια θητεία να κάνουμε κ βγαίνουμε με το καλό τον άλλο Μάιο!...Μπράβο μωρή nvidia έτσι καθυστέρησε μην μας φάει η αγωνία τους καμένους!

Link to comment
Share on other sites

Κάτι ακούγεται για τέλος Q4 2011 οι νέες AMD VGA και Q2 2012 οι νέες NVIDIA. Αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Θα ξέρουμε προς τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη λογικά ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν βλέπω 28nm High End κάρτα μέσα στο 2011 ούτε από AMD ούτε από NV.

Μεγαλύτερη σιγουράντζα δεν παίζει από αυτό.

Αν καταφέρουνε να βγάλουνε έστω 6570 @ 28nm εντός του 2011 πολύ καλά θα είναι.

High end GPU στα 28nm φέτος απλά ΔΕΝ.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν το έμαθες; Για όλα φταίει η TSMC, το κλασσικό PR γλυφιτζούρι της Nvidia που χρησιμοποιεί πάντοτε για να κρύψει την ανικανότητα της, δεν πρέπει να λερώσουμε το ωραίο και καθαρό φόρεμα της πράσινης σταχτομπούτας μας.

Link to comment
Share on other sites

Μα γιατι παντα οι πρωτες καρτες της nvidia ειναι για τον π....? πεταξα το ωραιο μου χιλιαρικακι για της 480 και δεν πηγαιναν στρατα και ζεμεταγαν ακομα και σε νερο και στην τελικη μου καηκε και η μια.Και τσουπ στα καπακια 580 μια χαρα καρτουλα.Ποτε ξανα πρωτες καρτες απο nvidia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now