ak13ak

Dremel-Ποιο να επιλεξω?

Recommended Posts

Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το ποιο dremel να αγορασω.

Μεσω γκουγκλαρισματος βρηκα αυτο -> DREMEL? 4000 (4000-1/45) - Dremel - 120ευρω

Εχει μεσα καποια επιπλεον εξαρτηματα, που τα αλλα δεν εχουν.(μεμονωμενα κοστιζουν... πολυ παραπανω)

Το θελω τοσο για μονταρισμα κουτιων οσο και για γενικες κατασκευες-μερεμετια-πατεντες εντος και εκτος σπιτιου, αντε και καμια κατασκευη πλακετας

Δεν επελεξα καποιο με μπαταρια, αφου δε σκοπευω να το χρησιμοποιησω καπου που δεν υπαρχει πριζα!!(και η μπαταρια επιβαρυνει την τιμη)

Εχω δει δουλειες παιδιων απο το φορουμ που χρησιμοποιησαν dremel και το χω παρει πολυ ζεστα.

Καλοδεχουμενες ολες οι συμβουλες-υποδειξεις.

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω το ψηφιακο 200αρι

και το 300αρι, και το 4000. απο ολα αυτα χρησμοποιο το ψηφιακο γιατι μαρεσει που μπορω να ελενξω την ταχυτητα με ακριβεια ανα 1000rpm.

ολα την ιδια δουλεια κανουν. καλυτερα να παρεις το πιο φτηνο και να παρεις κανα 2-3 εξαρτηματα καλα. δλδ... Speedclick, kai δισκουσ κοπης Speedclick.

Link to comment
Share on other sites

Εχω μονο κατι πλαστικα γυαλια για προστασια απο θραυσματα.

Οταν κοβεις μεταλλο ομως δεν χρειαζονται αλλα για προστασια απο τις σπιθες, ακτινοβολια(αν υπαρχει, δεν ξερω)

Link to comment
Share on other sites

η σπιθες και της τριχες σου να ακυμπησουν, δεν καιγεσε.... αλλα τηα σου προτεινα γαντια σιγουρα, γυαλια (που εχεις ιδι), και γενικοτερα να δουλευεις σε αποσταση απο αυτο που κοβεις... μην ζοριζεις το εργαλειο... αργα αργα, και θα τα κοψη ολα....

[media]

[/media]

[media]

[/media]

:D

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τη συμβουλη, αλλα αυτο που θελω, ειναι να εχω προστατευμενα τα ματια μου απο το φως των σπινθιρων, που εχω την εντυπωση οτι επιβαρυνει το ματι.

Link to comment
Share on other sites

Σου κάνει το ίδιο κακό όσο ένας μεγάλος τροχός.

Σίγουρα θα φοράς γάντια και γυαλιά,καλύτερα να σου καλύπτουν όλο το μάτι,γιατί υπάρχουν και κάποια που μοιάζουν με γυαλιά ιλίου,το γρέζι όμως μπορεί να περάσει από πάνω σε αυτό το γυαλί.Πρόσεξε το.

Όσο μπορείς το πρόσωπο σου να έχει μια απόσταση από αυτό που κόβεις/λειαίνεις,είτε είναι πλαστικό είτε είναι λαμαρίνα/αλουμίνιο.

Αν θες την γνώμη μου,και εγώ αυτό έχω αγοράσει,το έχω από το 08 με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μονο που το 2010 χάλασε το πηνίο και κόπηκε και ένα κομμάτι πλαστικό από μέσα του οποτε πείρα τηλέφωνο στην bosh και μου στείλαν άλλο.

Το service της είναι άψογο.

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαινω οτι ειναι επικινδυνο, φοραω γυαλια που αποτρεπουν τα θραυσματα αλλα ξαναλεω οτι δν ξερω τι επιβαρυνση εχουν τα ματια, που βλεπουν συνεχομενα μια φωτεινη πηγη. Ρωταω αν χρειαζονται γυαλια οπως αυτα που φορουν οι σιδεραδες, που θα φιλτραρουν δηλαδη ακτινοβολιες, περιοριζουν φως κλπ

Link to comment
Share on other sites

Αν και λίγο αργοπορημένος.. Τα γυαλιά που φοράνε οι σιδεράδες ειναι πάρα πολυ σκούρα και δεν πρόκειτε να βλεπεις τιποτα.. για να σου δώσω να καταλάβεις, με αυτα τα γυαλια βλέπεις οριακα το σημειο που "αναβει" το ηλεκτροδιο και βλεπεις απο την λάμψη που παράγει το λιώσιμο του ηλεκτρόδιου και του μετάλου.. Με απλα λόγια.. οταν ΔΕΝ κολας με την ηλεκτροκόληση είσαι στο απολυτο σκοτάδι.

Bottom Line: Τα διαφανα γυαλια είναι ακρως απαραιτητα γιατι απο γρέζι μπορεις να χάσεις ακόμα και το μάτι σου.. Με ενα ζευγάρι διάφανα γυαλιά ( να προτιμίσεις με μεγάλους φακούς που είναι σας μάσκα για είσαι πιο σίγουρος.. ) είσαι απόλυτα καλημένος.. απο εκει και πέρα χρειάζεσε όρεξη και μεράκι και το Dremel θα γίνει ο καλήτερος σου φίλος!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το πήρα το Σεπτέμβριο..Έχω να πω ότι είναι τέλειο! Και πήρα όλα σχεδόν τα εξαρτήματα! Έκανα πολύ καλή δουλειά μ'αυτό! PERFECT!! Όσοι ασχολούνται με modding είναι απαραίτητο το συγκεκριμένο!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now