George_o/c

Seagate Pulsar XT.2: Enterprise SLC SSD με SAS interface

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Seagate Pulsar XT.2: Enterprise SLC SSD με SAS interface]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του Seagate Pulsar XT.2 SSD και επιτέλους ο enterprise SLC δίσκος της γνωστής εταιρείας μπήκε στα κανάλια διανομής και ταξιδεύει προς τα καταστήματα. Όσοι λοιπόν αναζητούν έναν SSD επαγγελματικών προδιαγραφών που προσφέρει επιδόσεις, αξιοπιστία και ασφάλεια των δεδομένων, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον Pulsar XT.2.

Έρχεται με 2.5" form factor, SLC (Single-Level Cell) NAND Flash Memory Chips, SAS (Serial Attached SCSI) 6.0 Gbps interface, ενώ παράλληλα οι ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων σε λειτουργίες ανάγνωσης και εγγραφής αγγίζουν τα 360MB/s και 300MB/s αντίστοιχα. Τα IOPS από την άλλη σε τυχαία read/write αγγίζουν τα 48.000 και 22.000, νούμερα εντυπωσιακά για την κατηγορία του.

Ο Seagate Pulsar XT.2 θα γίνει διαθέσιμος σε χωρητικότητες έως 400GB, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσει ο υποψήφιος αγοραστής.

[img_ALT=Seagate Pulsar XT.2: Enterprise SLC SSD με SAS interface]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e247e535b565.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now