caution

EVGA X79: Μαγειρεύεται...

Recommended Posts

[news_img=EVGA X79: Μαγειρεύεται...]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/news_img]Μαύρο pcb, LGA2011 με μαύρα memory slots εκατέρωθεν και μερικές μαύρες ψύκτρες, είναι αυτά που η EVGA αποφάσισε ότι είναι αρκετά για να δημιουργήσουν το απαιτούμενο hype γύρω από την νέα X79 μητρική της. Εν αναμονή των Sandy Bridge-E, η εταιρία δηλώνει έτοιμη να αρπάξει την LGA2011 πλατφόρμα από τα μαλλιά. Και είναι σίγουρο, πως ακόμα και μη γνωρίζοντας specs, ήδη κάποιοι το έχουν αποφασίσει.

[img_alt=EVGA X79: Μαγειρεύεται...]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11524e271c80a8bd8.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλά ναι έχουν μιλήσει και για dual-socket LGA2011 board μερικές εβδομάδες πριν http://www.hwbox.gr/news-motherboards/12366-evga-dual-socket-lga2011-motherboard-ksekinise-idi-i-anaptiksi-tis-epomenis-sr-2-a.html

Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει τις P67 μητρικές τους και κοντεύει Αύγουστος. Ενώ λοιπόν όλες οι εταιρείες παίζουν μπάλα με τα Z68, η EVGA θα βγάλει P67; Να δεις που στο τέλος δεν βγάλει καθόλου P67 και θα πάει straight away για LGA2011...

Link to comment
Share on other sites

Χαλαροί τύποι - στη Θεσσαλονίκη πρέπει να τις σχεδιάζουν... :D

Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, αρχιτεκτονικά, το LGA2011 θα δείξει ποιος ξέρει ή όχι να σχεδιάζει clockάτες μητρικές - στο LGA1155 η ψαλίδα ανάμεσα στα flagships ήταν μικρή. Στο LGA2011 έχω την αίσθηση ότι θα ανοίξει - τουλάχιστον στην πρώτη φουρνιά ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμαμαι που το ειδα/διαβασα... αλλα θυμαμε οτι θα μεινει μονο με το current λine up. οτι υπαρχει δλδ... P67. Τωρα αν το ειπε ο jacob της EVGA, η καποιος χρηστης, δεν θυμαμε.

ειναι αρκετα πιθανο να κανω λαθος.... αλλα καπου το διαβασα σιγουρα (οταν εψαχνα να δω αν θα μεινω σε χ58 η να κανω upgrade)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now