stefpats

ποσο θα δινατε για μια GTX 580

Recommended Posts

Περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα,ετσι λοιπον παρηγγειλα ηδη την Asus GTX 580 Matrix και τωρα για να κανω μια σχετικη αποσβεση πρεπει να πουλησω την Asus GTX580 Direct CUII.Την εχω 3 μηνες και ειναι εντελως καινουργια ουσιαστικα.Ποσο νομιζετε οτι πρεπει να την βαλω ωστε να μην με παρουν με τις πετρες;παρεπιπτοντως την εχω αγορασει 500 ευρω γιατι την ειχα παρει μολις κυκλοφορησε.

Link to comment
Share on other sites

as i said before (somewhere else)

350 ~ 400 θα την δώσεις. Η κάρτα έχει φουλ παρελκόμενα και εγγύηση...

Παρ'όλα αυτά κρίνω κακή επιλογή την αλλαγή της με την Matrix.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί και οι δυο κάρτες είναι ουσιαστικά ίδιες! Η direct έχει απλά καλύτερη ψύξη και πιθανόν να κλοκαρει καλύτερα. Αρά αν σκεφτείς ότι αγόρασες την καινούρια 500 ευρώ και θα πουλήσεις στην καλύτερη 400 ευρώ την παλιά, έδωσες 100 ευρώ επιπλέον για να πάρεις το ίδιο πράγμα. Γιατί κακα τα ψέμματα οι κάρτες γραφικών είναι για να παίζουμε παιχνίδια και όχι για να τις κοιτάμε απο το side window του κουτιού

Link to comment
Share on other sites

stefpats μια συμβουλή, τα λεφτά είναι για πέταμα μαζί σου το ίδιο κάνω! όταν όμως κάνεις αγορές και δεν ξέρεις τον λόγο που τις κάνεις πρώτα άνοιξε ένα θέμα και όλοι με χαρά θα σου πούμε την γνώμη μας...δυστυχώς ήταν πολύ άτυχη η αγορά σου.

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως θα εδινα την dcu2 μου και 100? για την ματριξ μονο και μονο γιατι μου αρεσεισαν καρτα και γενικα χαλαω λεφτα σε hardware καλως ή κακως.

στα χαρτια επισης ειναι καλυτερη ματριξ (:P)

εκτος αν συγκρινουμε μιακαλη dcu2 με μια κακη ματριξ.

αν και για να τηνπω την αμαρτια μου, 580 lightning θα ηθελα πιο πολυ αλλα δεν εχειπουθενα καιετσι πηρα την ασους :/

ps: @stefpats μην τους ακους, μια χαρα αγορα εκανες,απλα βρες καπουνα δωσεις την άλλη;)

Link to comment
Share on other sites

Νοrd μαθε απο μαμακιες αγορες γιατι σε βλεπω τον Σεπτεμβριο να κανεις και εσυ χοντρη μαμακια.....:hehe: θα φας ενα ωραίο B0 καμουφλαρισμένο σε B1 και θα πεις και thanks:hehe:

Oσο για το παλικαρι και την αγορα που εκανε, καλύτερα να επερνε μερικα καφάσια μπίρες....

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, ειλικρινά τώρα, φυσικά δεν του εύχομαι κάτι τέτοιο.

Ούτε στον εχθρό μου που λένε.

Αλλά σαν αγορά ήτανε big time fail.

Και το είχαμε γράψει αρκετές φορές εδώ στο box αλλά και σε άλλα forum αυτό με την DCU II & την Matrix.

Καλύτερη αγορά θα ήταν μερικά καφάσια μπυρόνια όπως είπε και ο seb.

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδες,μισο λεπτο μην βαρατε ολοι μαζι.νομιζω οτι εξηγησα και στο πρωτο μηνυμα οτι γουστα κανω δεν θα τρελλαθω κιολας.εκτος αυτου εγω μια γνωμη για την τιμη μεταπωληση ζητησα,και εσεις ξεφυγατε απο το θεμα και πεσατε να με φατε..

λογικα μια χαρα καρτα ειναι,ενταξει το γνωριζω οτι δεν εχει τις τρελες διαφορες,αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την direct CU και ειπα (θεωρητικως) να παω στην ιδια σε πιο περιποιημενη εκδοση.δεν νομιζω οτι αμφισβητει κανεις την πιοτητα της σειρας rog.απο εκει και περα δεν θα την παντρευτω κιολας,δοξα το θεο σχεδον ανα εξαμηνο η' περιπου στον χρονο παλι αλλαζουμε καρτα.θα πειραματιστω λιγο,εχω το περιθωριο για oc αν αρχισω να βλεπω τα σκουρα και στην τελικη αν ειναι τοσο μαπα,παλι καποιος θα βρεθει να την παρει να την ψησει αυτος.(οκ δεν θα βαλω εδω αγγελια :P )

τελοσπαντων απ οτι καταλαβα αναμεσα στα 350-400 θα παιξει.μολις ειδα επισης οτι σε εσας δεν μπορω να βαλω αγγελια λογω περιορισμων.μηπως υπαρχει κανεις εθελοντης να την βαλει στην θεση μου παρακαλω;(αν επιτρεπεται αυτο)

Link to comment
Share on other sites

Επιτρέπεται να βρεις εθελοντή, ναι. Δυστυχώς όμως για να αποκτήσεις εσύ ο ίδιος δικαιώματα πρέπει να έχεις 50 posts :)

Δεν πέσανε ακριβώς να σε φάνε τα παιδιά μην ανησυχείς, την γνώμη τους είπαν όλοι και πάνω από όλα δεν το λένε κακοπροαίρετα :)

Link to comment
Share on other sites

Φτάνει το off topic παίδες. Νομίζω κατάλαβε ο stefpats και εδώ που τα λέμε προσωπική του επιλογή να πάει στην Matrix. Ας την χαρεί λοιπόν όσο την κρατήσει κι ας λήξει το θέμα εδώ :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now