Recommended Posts

Παλιότερα είχαμε 2 μαγαζια που μπορούσαμε να προμηθευτούμε τα τις υδρόψυξης.. τώρα έχουν κλείσει και τα 2 ( το Extreme δεν έχει κλείσει απλα απο οσο έχω δεί δεν έχει και τίποτα σπουδαίο.. μάλον δεν ασχολούντε με αυτο.. ) Ψάχνω να αγοράσω blocks για την μητρική μου και βλέπω οτι είμαι "υποχρεομένος" να τα πάρω απ' έξω.. Εσείς απο που ψωνίζετε τέτοια προϊόντα? Μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί εδω στην Αθήνα που δεν έχω πάρει χαμπάρι ή μήπως αναγκαστικα και εσείς ψωνίζετε απο το εξωτερικό..? Όπως και να έχει θα εκτιμούσα πολύ αν μπορουσατε να μου προτίνετε καποιο μαγαζί εδω στην Αθήνα ( αν υπάρχει ) εναλακτικά να μου προτίνετε κάποιο Site ( εξωτερικό) με επώνυμα προϊόντα που είστε ευχαριστημένοι απο την εξυπηρέτηση του ώστε να μπορέσω να βρώ 5-10 πραγματάκια που θέλω..

PS. Στην αγορά απο εξωτερικό μπορεις να αγοράσεις και υγρό για την υδρόψυξη ( κάπου είχα διαβάσει οτι τα υγρά δεν στέλνοντε αεροπορικώς )

Ευχαριστώ, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

δες και το http://www.eworld.com.gr/eworld/

ειναι το μονο που Ελλαδα κατι κανει...

και αν θες κατι που δεν το εχει, μπορεις να παρεις τηλ και να δεις αν μπορει να στο φερει (εμενα το ειχε κανει για ενα μπλοκ της ΕΚ)

Link to comment
Share on other sites

To eworld τα σπαει.Εχω παρει αρκετο πραμα απο εκει.

Να ρωτησω σε αυτο το σαιτ απο γερμανια που λεει ο amdnord με ποιον τροπο γινεται η πληρωμη?paypal?

κανενα με αντικαταβολη δεν παιζει εε?

Link to comment
Share on other sites

δεν νομιζω αν εχει αντικαταβολη... εκτως αν μενεις εκει, ησ την χωρα του συγκεκριμενου σιτε (εχει αγγλια, ολλανδια, γερμανια, γαλλια κτλ... μονο ελλαδα δεν εχει.)

Υγρα στελνονται, μια χαρα...

εγω θα προτεινα, chilledpc.co.uk, kustompcs.co.uk, kai AT, αλλα το ΑΤ μου φαινετε οτι εχει λιγο τσιμπημενες τιμες.

Link to comment
Share on other sites

θυμάμαι παλιότερα πήγενα και έβλεπα τι ήθελα , ήταν εκει και ο Νάσος να σου πει 5 λόγια.. Δεν λεω ωραιο το e-shop στυλ αλλα κάπου κάπου χρειάζεσε και έναν ανθρωπο να σου πει 5 πράγματα.. Αυτο λύπει απο την Ελλάδα..

Link to comment
Share on other sites

Aν ειναι μονο για ψυξη , δεν νομιιζω . Αν εχει και τα υπολοιπα και εχει και αυτο που λειπει απο την Ελλαδα σε θεμα ποικιλιας , φανταζομαι θα τραβηξει κοσμο , αλλα το συνολο αυτων που ασχολουντε με το σπορ δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο φανταζεσαι

Link to comment
Share on other sites

με τιποτα....η κοινοτητα των enthusiasts ειναι πολυ μικρη στο ελλαδα για να στηριχθει ενα μαγαζι και να δουλεψει μονο απο αυτο.Ποσο μαλλον τετοιοες εποχες...Και μιλαω για ενα μαγαζι που να τα εχει ολα ετοιμοπαραδωτα και οχι να λεει σε ολα τα προιοντα "κατοπιν παραγγελειας 4-7 μερες" οπου εστη παραγγελνω απεξω βαζω ενα καπελο και πουλαω....Χαιρω πολυ..αυτο το κανω και εγω...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ναι γιαυτο καποτε οταν πηγαινα πχ Multirama extreme εβλεπα ψυγεια εβλεπα μπλοκ εβλεπα εβλεπα εβλεπα και μου τρεχανε τα σαλια μεχρι τα παπουτσια και μολις πηγαινα μετα απο δυο μερες με τα φραγκα στην τσεπα δεν υπηρχε τιποτα τα ειχαν ριμαξει ολα.

Link to comment
Share on other sites

Εδω δεν υπηρχε κινηση το 2006-2008 που και λεφτα υπηρχαν και το modding ηταν στα φορτε του.Τα ταμεια που καναμε στο tuning store ηταν για κλαματα :(.Και βαλε οτι δεν πουλαγαμε μονο τον αφρο αλλα και value πραγματακια.Σημερα δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει τετοιο μαγαζι....

Link to comment
Share on other sites

και στην τελεικη του μορφη του λείπε το plexyglass εγώ είμαι ο τελευταιοϛ από σαϛ πou το δε(πριν 2μηνεs)κι θα το ξαναδεί σε λιγότερο από μήνα :P (κι το χα δεί κι στο stock house)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now