George_o/c

Samsung Galaxy S II: 5.000.000 πωλήσεις σε 85 μέρες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy S II: 5.000.000 πωλήσεις σε 85 μέρες!]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει το Samsung Galaxy S II, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την εταιρεία. Το GALAXY S II αποτελεί τη ναυαρχίδα των smartphones της Samsung. Λεπτό (μόλις 8,49 χιλιοστά) και ελαφρύ, διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως διπύρηνο επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις, Super AMOLED Plus οθόνη για απαράμιλλη οπτική εμπειρία και λειτουργικό σύστημα Android, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, παγκοσμίως. Παράλληλα, η επόμενη γενιά smartphones διαθέτει τα Samsung Hubs – τις ολοκληρωμένες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου, σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε δραστηριότητα του χρήστη, προσφέροντάς του πρόσβαση σε μουσική, παιχνίδια, βιβλία και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των 5 εκατομμυρίων επιτεύχθηκαν μόλις σε 85 ημέρες από το λανσάρισμα του κινητού τηλεφώνου, 40 μέρες νωρίτερα συγκριτικά με τον προκάτοχο του, το Samsung Galaxy S. Το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί αφού η Samsung μόλις ξεκίνησε τη διάθεση της συσκευής στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

[img_ALT=Samsung Galaxy S II: 5.000.000 πωλήσεις σε 85 μέρες!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e3ae47b2dd3a.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Samsung Galaxy S II: 5.000.000 πωλήσεις σε 85 μέρες!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e3ae47b3bfaa.jpg[/img_ALT]

Samsung Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now