Vehendar

Προβλημα με flash player

Recommended Posts

Εχω προβλημα με τον firefox και τα win μετα την εγκατατσαση του flash player. Οταν παω να ανοιξω μια σελιδα με flash περιεχομενο o ff κολλαει τελειως και μπορω να τον κλεισω μονο με τη διαχειρηση εργασιων. επισης παρατηρησα οτι μερικες φορες ο pc σερνεται (και μολις σημερα πηρε μπροστα...νεος ειναι) και αυτες τις φορες στη διαχειρηση εργασων, φαινεται πως ειναι ενεργος ο flash player. ΤΙ να κανω? με ie9 δεν εχω προβλημα ολα δουλευουν ρολοι, αλλα στον ff το συμπαν τα παιζει...και τον προτιμω σαν browser. επισης o foobar2000 σε 64bitα win7 θα εχει προβλημα?

cpu intel 2500k στα 3.30

8 gb ram

6950 2gb gpu με ccc 8.831.2 v

win7 home pre 64bit

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εκανα οτι ειπες για το plug in του flash στον ie (αν και εκει δεν εχω προβλημα) με δεξι κλικ πανω στο βιντεο...settings και μετα εκανα uncheck την επιλογη.

Στον ff τωρα μολις παω youtube παγωνει, δεν κανω τιποτα απλα περιμενω να ξεκολησει ωστε μετα να ανοιξει το βιντεο και να κανω την ιδια διαδικασια...ομως αφου επανελθει σε κανονικη λειτουργεια ο ff δεν δειχνει βιντεο...στη θεση του ειναι ενα μαυρο φοντο και με δεξι κλικ λεει τις επιλογες που εμφανιζει μια εικονα αν πατησουμε δεξι κλικ πανω της...πως αλλιως μπορω να κανω disable το hardware acceleration?

Link to comment
Share on other sites

Solved! Το εκανα και σε παλιες εκδοσεις μονο με τον τροπο που αναφερω πιο πανω...το ειχα ξεχασει με τον κλασικο τροπο: firefox>options>options>advanced και στο tab "General" κανουμε uncheck την επιλογη "Use hardware acceleration when available" και μετα "OK". Eπιτελους Youtube ξανα!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now