DBC

MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II : Έρχεται με 2GB μνήμη

Recommended Posts

[news_img=MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II : Έρχεται με 2GB μνήμη]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b418f6d272.jpg[/news_img]Η MSI σκοπεύει να επεκτείνει την προσφορά καρτών γραφικών, συνεπώς εργαζόταν πυρετωδώς αυτές τις μέρες για το σχεδιασμό της GeForce GTX 560 Ti, την αποτελεσματική ψύξη της οποίας έχει αναλάβει το γνωστό σύστημα ψύξης Twin Frozr II. Επιπλέον, φέρει συνολικά 2GB μνήμης GDDR5, δηλαδή διπλάσιο σχεδόν μέγεθος από αυτό που βρίσκουμε στα συνήθη GTX 560 Ti μοντέλα. Όσον αφορά το σύστημα ψύξης Twin Frozr II, που μας είναι γνωστό έχοντας χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία σε προηγούμενες κάρτες γραφικών, διαθέτει τέσσερα χάλκινα heatpipes (τρία των 6 χιλιοστών και ένα των 8), επινικελωμένη χάλκινη βάση, ενώ το έργο της απαγωγής της θερμότητας το έχουν αναλάβει δύο ανεμιστήρες των 80 χιλιοστών.

Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά της κάρτας συγκαταλέγονται 384 CUDA Cores, 256-bit δίαυλος μνήμης, εξαρτήματα Military Class II και εξόδους dual-DVI και mini HDMI. Η MSI φαίνεται ότι θα διαθέσει δύο εκδόσεις της κάρτας, μία με εργοστασιακά υπερχρονισμένες συχνότητες (880/1760/4008 MHz) και μία χωρίς (822/1645/4008 MHz).

Η υπερχρονισμένη έκδοση της κάρτας μπορεί να βρεθεί για προπαραγγελία στην τιμή των ?240.

[img_alt=MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II : Έρχεται με 2GB μνήμη]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294e7076dcb3a1c.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Σε παιχνίδια μπορεί να είναι όπως τα λένε τα παιδιά. Αλλά δε νομίζω ότι το 1 γίγα παραπάνω απευθείνεται σε gamers. Λογικά θα τους είναι άχρηστο.

Όμως 1 γίγα παραπάνω μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε άτομα που τρέχουν ή αναπτύσσουν εφαρμογές πάνω σε gpu. Αν για παράδειγμα μεταφέρουν πάνω από 1 γίγα στην κάρτα, είναι αναγκασμένοι να το κάνουν σε 2 δόσεις. Ενώ με τα 2 γίγα το κάνουν με τη μία. Είναι καλύτερο μια μεγάλη μεταφορά, παρά πολλές μικρές. Μειώνοντας στο μισό τις μεταφορές που χρειάζονται, μειώνεται και ο χρόνος που κάνει η εφαρμογή για να βγάλει αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now