George_o/c

Καινούρια οθόνη: Dell U2311 έτσι;

Recommended Posts

Λοιπόν καιρό τώρα ήθελα να πάρω μια καινούρια οθόνη για το φοιτητόσπιτο ώστε να μπορώ να δουλεύω πιο εύκολα στην καθημερινότητα. Αυτό ήταν η αιτία. Η αφορμή ήταν βέβαια τα Llano, μιας και μετά από πολύωρες δοκιμές ανακάλυψα ότι όταν έχεις την οθόνη στην VGA έξοδο δεν μπορείς να overclockάρεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του APU πάνω από 20%. Θέλω λοιπόν να βγάζει DVI-D έξοδο, δηλαδή dual link DVI. Επειδή έχω πει δυο λόγια με όλους όσους ασχολούνται με οθόνες μου έχουν προτείνει αυτές:

1) Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A02)

2) Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED (Rev.A00)

Δυστυχώς όμως επειδή τρέχουν κι άλλα έξοδα και πρέπει να αγοράσω και έναν 2600K, δεν με παίρνει για την 24άρα οικονομικά :( Οπότε πάμε για 23άρα έτσι; Μια ερώτηση μόνο, το Revision A02 που γράφει με κόκκινα γράμματα τι είναι; Έχει καμιά διαφορά από το πρώτο; Πάλι IPS πάνελ δεν έχει και τούτη;

Link to comment
Share on other sites

χωσου για 2311 και ασε τα revisions.

απλά όπως κάθε πραγμα, οσο περναει ο καιρος βγαζει αλλα steppings.

αυτη συγκεκριμενα εχει πιο ωριμο IPS πανελ.

αμα ειναι να το παρει ωριμο και να του χαλασει γρηγορα δεν ειναι καλυτερα να το παρει αγουρο να του κρατησει παραπανω?!!:P:p:hehe:

μεγεια γιωργο!!εχει επιπλεον χρεωση για τα νησια+αντικαταβολη σε σχεση με την παραδοση στην επαρχια..!καθολου fair αυτο..!

Link to comment
Share on other sites

γινεται αν αγγαρεψεις καποιον να στην παρει και να στην στειλει συστημενο!!!:P:p

μαλλον μετα τις 20 του μηνα ανεβαινω αθηνα,αν εχω λιγα πραγματα την κουβαλαω στο χερι και ερχεσαι απο ηρακλειο και την παιρνεις, αλλιως την παραλαμβανω και στην στελνω εγω με ταχυδρομειο..!(δικα μου μεταφορικα,κερνας καφε στο ματρικολα μολις κατεβω!!!:P) απλα δεν ξερω ακομα σιγουρα..! :(

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που δεν ήξερα για την Dell. Έχει βάση περιστρεφόμενη; Δηλαδή μπορώ να την γυρίσω κάθετα, να βάλω τον προσανατολισμό στις ρυθμίσεις από Οριζόντιο ---> Κάθετο και να την έχω στα 1080 x 1920; DAMN :D Το είδα στο msystems σε μια photo για αυτό ρωτάω.

Σήμερα το μεσημέρι γίνεται η παραγγελιά :D

10596.3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now